Koopvoorrang

Koopvoorrang voor huurders van Mitros
Vanaf 18 mei 2017 heb je als huurder voorrang op een Mitros koopwoning. Onze verkoopwoningen gaan dus niet direct de vrije markt op. Als huurder krijg je als eerste de kans deze woning te kopen!

Waarom doet Mitros dit?
We doen dit om de doorstroom in de (sociale) verhuur te bevorderen. Als de woning niet verkocht wordt, zal deze alsnog aangeboden worden op de vrije markt.

Spelregels Koopvoorrang
Bij deze actie gelden een aantal spelregels. Deze lees je hieronder:
- Je huurt op dit moment een (zelfstandige) woning van Mitros. En wanneer je een Mitroswoning koopt, laat je je huurwoning leeg achter.
- De actie geldt voor alle huurders van Mitros, met uitzondering voor huurders van onzelfstandige eenheden (bijvoorbeeld kamerwoningen).
- Als huurder krijg je de woning aangeboden voor een vaste prijs
- Je krijgt als huurder met voorrang een aanbod.
- Huurders met een sociale huurovereenkomst hebben voorrang op huurders met een vrije sector huurovereenkomst (zelfstandige woonruimte gaat voor geliberaliseerde woonruimte).
- De actie loopt van 18 mei 2017 t/m 1 november 2017.
- Het aanbod bestaat uit woningen in Utrecht en Nieuwegein.
- Je hebt als huurder 2 weken de tijd voordat de woning de vrije markt opgaat.
- Je bent aanwezig tijdens de bezichtiging in de woning.
De rente staat laag wat het kopen van een woning juist nu extra interessant maakt.

Het is je vast niet ontgaan dat de rente op dit moment historisch laag staat. Dit maakt het heel interessant om nu een woning te kopen. De lage rente zorgt voor lage maandlasten. In de afbeelding zie je een indicatie van de netto maandlasten wanneer je een woning koopt, op basis van een rentestand van 2%, annuïtair, exclusief eventuele VvE bijdrage. Bij het kopen van een woning, los je maandelijks ook hypotheekschulden af. Hierdoor bouw je vermogen op.Meld je aan!
Ben je geïnteresseerd in het kopen van een droomwoning van Mitros? Meld je dan HIER aan.

Vragen over de actie, neem contact op met één van onze verkoopadviseurs via 030 880 3300