Agaatdrift 36

3436BT, Nieuwegein
  • Oppervlakte88m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers4 kamers
Verkocht
€295.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot 31 oktober 2021. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Bo-Ex voorrang.

Wil je rustig in een groene omgeving en op een goede locatie wonen? Dan is deze ruime 4-kamer hoekmaisonnette op de begane grond en 1e verdieping met zonnige tuin op het westen wellicht iets voor jou. Dit appartement heeft een ruime achtertuin en vrijstaande stenen berging met achterom en is gelegen in de wijk Batau-Zuid. Aan de voorzijde van de woning is het autoluw met alleen parkeergelegenheid. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er verschillende winkels in de buurt en zoek je de gezelligheid van het centrum, dan ligt City Plaza op fietsafstand. Door de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto naar de uitvalswegen goed, maar ook het openbaar vervoer is op loopafstand te vinden.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met hal, bergkast met opstelling c.v.combiketel, toiletruimte met fonteintje en trapopgang. Woonkamer, circa 20m2, met bergkast en toegang naar de achtertuin. Halfopen (eet)keuken, circa 10m2, met eenvoudig keukenblok.

1e Verdieping:
Overloop met bergruimte. 3 Slaapkamers, respectievelijk 12.6m2, 12.2m2 en 7.6m2, waarvan 1 met Frans balkon. Ruime, volledig betegelde badkamer voorzien van douchehoek, wastafel, 2e toilet en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
- De vrijstaande stenen berging is voorzien van elektra;
- De servicekosten bedragen € 171,59 per maand, inclusief opstalverzekering, glasverzekering en reservering groot onderhoud;
- Notaris ter keuze verkoper: Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein;
- Koper dient de woning zelf te bewonen, zie voorwaarden;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

jacob-simonsz-de-rijkstraat-98-3554cm
Te koop

267.500,-

Jacob Simonsz. de Rijkstraat 98

3554CM, Utrecht

  • Oppervlakte59m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers2 kamers
prins-bernhardlaan-47-bs-3555ac
Te koop

320.000,-

Prins Bernhardlaan 47BS

3555AC, Utrecht

  • Oppervlakte79m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00