Debussystraat 10

3438XT, Nieuwegein
  • Oppervlakte110m2
  • Type woningRijwoning
  • Kamers5 kamers
Verkocht
€300.000,-

Woningomschrijving


Wil je rustig in een groene omgeving en op een goede locatie wonen? Dan is deze tussenwoning wellicht iets voor jou. De gezinswoning ligt in de wijk Zuilenstein en heeft een ruime voor- en achtertuin op het noordoosten gelegen. Aan de voorzijde van de woning is het autovrij met enkel een voetpad. Tevens bevindt zich aan de voorzijde ook de berging. De woning beschikt momenteel over 3 slaapkamers, maar de riante zolderverdieping is uitermate geschikt voor het creëren van een 4de slaapkamer.

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er verschillende winkels in de buurt en zoek je de gezelligheid van het centrum, dan ligt City Plaza op fietsafstand. Door de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto naar de uitvalswegen goed, maar ook het openbaar vervoer is op loopafstand te vinden.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast en toilet met fonteintje, ruime tuingerichte woonkamer met een trapkast en toegang tot de keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang naar de tuin.

1e Verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde, 2 slaapkamers aan de achterzijde en een badkamer met douche, wasmachine-aansluiting, wastafel en 2de toilet.

2e Verdieping: grote open zolder met vele mogelijkheden, bijvoorbeeld het creëren van een extra slaapkamer middels het plaatsen van een dakkapel.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

miltenburgstraat-33-3552xh
Te koop

317.500,-

Miltenburgstraat 33

3552XH, Utrecht

  • Oppervlakte49m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers2 kamers
brucknerstraat-3-3438bk
Te koop

340.000,-

Brucknerstraat 3

3438BK, Nieuwegein

  • Oppervlakte113m2
  • Type woningRijwoning
  • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00