Debussystraat 24

3438XT, Nieuwegein
 • Oppervlakte111m2
 • Type woningHoekwoning
 • Kamers5 kamers
Te koop
€387.500,-

Woningomschrijving


Wil je rustig in een groene omgeving en op een goede locatie wonen? Dan is deze hoekwoning wellicht iets voor jou. De gezinswoning ligt in een kindvriendelijk gedeelte van een ruim opgezette wijk en heeft een voor- en achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is het autovrij met enkel een voetpad. Tevens bevindt zich aan de voorzijde ook de berging. De woning beschikt momenteel over 3 slaapkamers, maar de riante zolderverdieping is uitermate geschikt voor het creëren van een 4de slaapkamer.

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er verschillende winkels in de buurt en zoek je de gezelligheid van het centrum, dan ligt City Plaza op fietsafstand. Door de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto naar de uitvalswegen goed, maar ook het openbaar vervoer is op loopafstand te vinden. Parkeergelegenheid is te vinden direct naast de woning.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast en toilet met fonteintje, ruime tuingerichte woonkamer met een trapkast en toegang tot de keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang naar de tuin.

Eerste verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde, 2 slaapkamers aan de achterzijde en een badkamer met douche, wasmachine-aansluiting, wastafel en 2de toilet.

Tweede verdieping: grote open zolder met vele mogelijkheden, bijvoorbeeld het creëren van een extra slaapkamer middels het plaatsen van een dakkapel.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering in overleg.
- De chlorideschade aan de begane grondvloer heeft verkoper laten repareren.
Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

cederstraat-8-3552rj
Te koop

375.000,-

Cederstraat 8

3552RJ, Utrecht

 • Oppervlakte73m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers3 kamers
borneostraat-43-bs-3531ph
Te koop

390.000,-

Borneostraat 43BS

3531PH, Utrecht

 • Oppervlakte80m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers5 kamers
borneostraat-26-3531pk
Te koop

350.000,-

Borneostraat 26

3531PK, Utrecht

 • Oppervlakte64m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00