Debussystraat 3

3438XS, Nieuwegein
 • Oppervlakte112m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers5 kamers
Koopvoorrang
€289.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot en met 27 oktober 2020. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Stadsherstel Midden Nederland voorrang.

Gewoon een fijn huis! Dat kunnen wij wel zeggen over deze ruime eengezinswoning aan de Debussystraat. Je beschikt over een flinke voortuin, woonkamer, keuken een goede achtertuin en maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het helemaal naar eigen smaak en wens moderniseren. En dan heb jij de woning waarvan je al tijden droomt!

De locatie van de woning is perfect. In een woonwijk gelegen met voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen, de scholen en het openbaar vervoer die om de hoek zijn gelegen en de winkels op loopafstand. Kortom; ideaal. En zoek je het groter? Je bent zo in het moderne stadshart van Nieuwegein of op de uitvalswegen.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling: Via de ruime voortuin met berging kom je bij de voordeur.

Begane grond:
Entree, hal, meterkast en toiletruimte die eenvoudig is afgewerkt. Vervolgens komen we in de Z-vormige woonkamer. Ideaal want je kunt hier perfect een zithoek en een eethoek creëren. Open keuken aan de achterzijde van de woning met een eenvoudige keukenopstelling. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van je droomkeuken.

Via de woonkamer kunnen we naar de zonnige achtertuin met vrij uitzicht op de Diepenbrocklaan. De tuin is gelegen op het westen. Heerlijk vanuit het werk genieten van het zonnetje in de tuin. Wie wil dat nu niet?

1e Verdieping:
Overloop. Aan de voorzijde van de woning treffen we twee slaapkamers. Aan de achterzijde is over de volle breedte de hoofdslaapkamer gelegen. In het midden is de inpandige badkamer gesitueerd. Deze is voorzien van een douchegelegenheid, wastafel en 2e toilet. Met een vaste trap kunnen we naar de……

2e Verdieping:
Zolder met opstelplaats van de cv-combiketel en boiler. Vierde slaapkamer met wastafel en dakraam. Op deze verdieping is er voldoende bergruimte aanwezig.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

westinghousestraat-55-3555vb
Te koop

335.000,-

Westinghousestraat 55

3555VB, Utrecht

 • Oppervlakte70m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers4 kamers
marnixlaan-258-3552hk
Te koop

315.000,-

Marnixlaan 258

3552HK, Utrecht

 • Oppervlakte76m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
engelen-van-pijlsweertstraat-10-bs-a-3513ge
Te koop

300.000,-

Engelen van Pijlsweertstraat 10BS A

3513GE, Utrecht

 • Oppervlakte83m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00