Fregatvogel 15

3435VB, Nieuwegein
 • Oppervlakte112m2
 • Type woningHoekwoning
 • Kamers5 kamers
Verkocht
€320.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot 1 april 2021. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros en Portaal voorrang.

Heb jij altijd al de droom gehad van je eigen huis dat is gelegen op een rustige locatie, waar je de beschikking hebt over een royale woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers en ook nog eens een diepe tuin op het zonnige zuidwesten? Dan wordt je droom nu werkelijkheid!

In de groene wijk ‘Doorslag’ hebben wij deze leuke eindwoning in verkoop gekregen. De woning kenmerkt zich door de fijne indeling en de ruime slaapkamers. Hier en daar kan de woning wat modernisatie gebruiken, maar de basis is goed! Kortom een mooie kans.

De locatie van de woning is ook prettig te noemen. Diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderboerderij en het openbaar vervoer zijn in de nabije omgeving gelegen. En voor een fijne wandeling ben je zo in het park, wat een luxe. Ook de uitvalswegen en het vernieuwde stadshart van Nieuwegein zijn op korte afstand gelegen.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast. Vervolgens komen we in de ruime en lichte woonkamer die overgaat in de open keuken. Hier staat nu een eenvoudig, maar net keukenblok. Mocht je meer luxe wensen, dan is er ruimte genoeg voor het plaatsen van een royale inbouwkeuken.

Vanuit de keuken hebben we toegang tot de aangebouwde berging. Lekker handig voor het stallen van de fiets! Via een deur kunnen we naar de ruime achtertuin. Hier heb je genoeg ruimte om lekker te genieten van je eigen groene oase. Door de gunstige zonligging kan jij tot in de late uurtjes genieten van al het moois wat de zon je te bieden heeft.

Als we weer terug de woning in gaan hebben we nog een tweede halletje met toegang tot de toiletruimte en de trapopgang naar……

1e Verdieping:
Overloop met een handige inbouwkast. Twee slaapkamers aan de voorzijde onder de schuine kap. De slaapkamers variëren qua oppervlak. Aan de achterzijde van de woning treffen we de hoofdslaapkamer die goed is in te delen. Gemoderniseerde badkamer voorzien van 2e toilet, douchegelegenheid en wastafel.

2e Verdieping:
Voorzolder met opstelplaats van de boiler. Ruime slaapkamer met dakraam.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Notaris ter keuze verkoper Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

populierstraat-18-3552rg
Te koop

352.000,-

Populierstraat 18

3552RG, Utrecht

 • Oppervlakte74m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers4 kamers
ir-f-w-conradstraat-63-3433an
Te koop

295.000,-

Ir. F.W. Conradstraat 63

3433AN, Nieuwegein

 • Oppervlakte74m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers4 kamers
petemoederslaan-14-bs-a-3552ah
Te koop

350.000,-

Petemoederslaan 14BS A

3552AH, Utrecht

 • Oppervlakte76m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00