Gazelleweide 1

3437CH, Nieuwegein
 • Oppervlakte123m2
 • Type woningHoekwoning
 • Kamers5 kamers
Verkocht
€315.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot en met 29 september 2020. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Stadsherstel Midden-Nederland voorrang.

Ben jij op zoek naar een eindwoning met een zee aan ruimte, een flinke tuin, een speelse indeling en die je ook nog eens naar eigen had kunt zetten? Dan is deze leuke woning wellicht is voor jou! De Gazelleweide 1 beschikt namelijk over een ruime entree, een lichte woonkamer met open keuken, serre, vier goede slaapkamers en een badkamer met volop mogelijkheden.

De locatie van de woning is ook prettig te noemen. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en het openbaar vervoer zijn binnen handbereik. En zoek je het groters, dan ben je binnen enkele minuten met de auto in het vernieuwde stadshart van Nieuwegein of rij je op de snelweg. Kortom, lekker centraal!

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang en handige trapkast voor de proviand. Gaan we linksaf dan komen we in de lichte en ruim bemeten woonkamer met open keuken. Op dit moment staat hier een eenvoudige keukenopstelling, maar er is ruimte genoeg om jou droomkeuken te laten plaatsen.

Aangrenzend aan de woonkamer een serre met schuifpui naar de tuin en toegang tot berging. De tuin is royaal en biedt je volop privacy. Ook de zonligging is gunstig, waarbij jij uren kunt genieten van al het moois dat de zon je te bieden heeft.

1e Verdieping:
Als we boven zijn dan komen we op de ruime overloop. Er zijn drie slaapkamers op deze verdieping die allen variëren qua oppervlak. Ruime badkamer met eenvoudige afwerking. De badkamer is nu voorzien van wastafel, douchegelegenheid en opstelplaats van de wasmachine.

Met een vaste trap komen we op de…..

2e Verdieping:
Ruime voorzolder met opstelplaats van de cv-combiketel en volop bergruimte. Aansluitend een vierde slaapkamer met een goede afmeting.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

westinghousestraat-55-3555vb
Te koop

335.000,-

Westinghousestraat 55

3555VB, Utrecht

 • Oppervlakte70m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers4 kamers
engelen-van-pijlsweertstraat-10-bs-a-3513ge
Te koop

300.000,-

Engelen van Pijlsweertstraat 10BS A

3513GE, Utrecht

 • Oppervlakte83m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
marnixlaan-292-d-3552hk
Te koop

329.000,-

Marnixlaan 292D

3552HK, Utrecht

 • Oppervlakte81m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00