Graaf Anselmdek 15

3434DP, Nieuwegein
 • Oppervlakte80m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Bewaren als favoriet
Verkocht
€220.000,-

Woningomschrijving


Ben je op zoek naar een betaalbaar appartement? Nu te koop: deze 3-kamer maisonnette op een goede en centrale locatie in de Wijk Fokkesteeg. Een speels en volwaardige benedenwoning van circa 80 m² op de begane grond en de eerste verdieping. De tuin ligt op het oosten en is circa 6,60 meter diep.

De winkels op voor je dagelijkse boodschappen zijn dichtbij en wanneer je de fiets pakt ben je in circa 10 minuten in het gezellige stadscentrum City Plaza. Evenals de Lek, waar je kunt genieten van de mooie omgeving. Geen problemen met parkeren, want er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Voor de fiets en opslag is er nog een overdekte berging.

Belangrijk nog te vermelden dat de Vereniging van Eigenaren actief en gezond is en je dus geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud.

Indeling
1e Verdieping: entree met hal, meterkast, vanuit de hal kom je in de lichte woonkamer met de open keuken (circa 29 m²). De slaapkamer (circa 4,13 x 3,07) op deze verdieping is bereikbaar via een centrale hal, met ook toegang tot het toilet met fontein, badkamer met douche en vaste wastafel en de trap naar de begane grond.

Begane grond: hal, ruime slaapkamer (circa 2,70 x 4,70), een aparte wasruimte met wasmachine aansluiting, aparte fietsenberging. De hal geeft tevens toegang tot de tuin.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein
- Bijdrage voor maandelijkse servicekosten conform begroting 2018
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting
- Oplevering in overleg

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

enthofstraat-12-3513gs
Te koop

249.000,-

Enthofstraat 12

3513GS, Utrecht

 • Oppervlakte55m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
graaf-anselmdek-25-3434dp
Te koop

215.000,-

Graaf Anselmdek 25

3434DP, Nieuwegein

 • Oppervlakte79m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
m-de-klerkstraat-16-3555cn
Te koop

235.000,-

M. de Klerkstraat 16

3555CN, Utrecht

 • Oppervlakte60m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers3 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00