Graspieper 42

3435AH, Nieuwegein
 • Oppervlakte56m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
Te koop
€160.000,-

Woningomschrijving


Starters opgelet! Heb jij altijd al op jezelf willen wonen en ben jij niet van rechttoe, rechtaan? Dan hebben wij het ideale appartement voor je in verkoop gekregen. Een appartement dat instapklaar is, een luxe keuken en badkamer heeft en een open trap naar de slaapvide. Hoe gaaf is dat!

Daarnaast bevindt dit appartement zich op een charmante locatie. Het appartement is gelegen in een kleinschalig en speels appartementencomplex in de groene wijk Doorslag. Nadat je heerlijk hebt gegeten op je balkon, loop je zo via de achterdeur van het appartementencomplex langs het water voor een avondwandeling. Voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en het ziekenhuis liggen op enkele minuten lopen.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Bellentableau met postvakken, overdekte entree met trappenhuis en toegang naar de bergingen. Lopen we door de gang dan komen we bij het trappenhuis dat toegang geeft tot het fijne appartement.


2e verdieping:
Entree, met hal die is voorzien van een handige inbouwkast. In deze kast kan je diverse spullen opbergen en is er ruimte voor het plaatsen van de wasmachine. Vervolgens komen we in de royale woonkamer. Wat een hoogte en wat een licht! Je ziet gelijk hoe speels dit appartement is.

Vanuit de woonkamer lopen door naar de hippe rode open keuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien zoals een koelkast, oven, vaatwasser en kookplaat. De keuken geeft toegang tot het knusse maar prettige balkon met vrij uitzicht. Het balkon is tevens voorzien van een handige bergkast. Naast de keuken treffen de we de nette badkamer voorzien van bad/douche, toilet en wastafel met meubel.

Middels vaste trap in de woonkamer komen we op de….

3e verdieping:
Open slaapvide met diverse mogelijkheden. Bergkast met groepenkast en opstelplaats van de boiler.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Notaris ter keuze verkoper, Dijkstra|Sutter Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
- Net afgewerkte woning voorzien van laminaatvloer.
- De servicekosten bedragen circa €114,93 (woning) en 5,26 (berging) per maand.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

marco-pololaan-168-3526gm
Te koop

185.000,-

Marco Pololaan 168

3526GM, Utrecht

 • Oppervlakte65m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
loevenhoutsedijk-28-3552xe
Te koop

175.000,-

Loevenhoutsedijk 28

3552XE, Utrecht

 • Oppervlakte49m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
orvelterdek-32-3432ek
Te koop

179.000,-

Orvelterdek 32

3432EK, Nieuwegein

 • Oppervlakte80m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00