Graspieper 46

3435AH, Nieuwegein
 • Oppervlakte89m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Verkocht
€250.000,-

Woningomschrijving


Dit ruime appartement is werkelijk geschikt voor een brede doelgroep. Ben jij een starter en ben je op zoek naar een appartement dat je geheel naar eigen smaak kunt inrichten, dat beschikt over 2 ruime slaapkamers en wil je dichtbij het centrum van Nieuwegein wonen? Of heb je besloten gelijkvloers te gaan wonen, maar wil je nog geen afscheid nemen van een tuin en genieten van je oude dag met alle voorzieningen in de omgeving? Dan is dit appartement, met een in het oog springende lichtstraat in de woonkamer en een aangrenzende tuin, perfect voor jou!

Daarnaast bevindt dit appartement zich op een charmante locatie. Het is gelegen in een kleinschalig en speels appartementencomplex in de groene wijk Doorslag. De achtertuin is ruim en georiënteerd op het westen zodat je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon. Openbare en tevens gratis parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex.

Voorzieningen zoals het grootschalige winkelcentrum Cityplaza, scholen, openbaar vervoer en het ziekenhuis zijn op loopafstand bereikbaar. Tevens centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Bellentableau met postbussen, overdekte entree met trappenhuis en toegang naar de bergingen. Lopen we door de gang dan komen we bij het fijne appartement.

Entree met portaal, tevens handige nis voor het ophangen van de jas en intercom. Ruime hal waaraan alle vertrekken zijn gelegen. De woonkamer is zeer ruim en heeft speelse elementen zoals grote raampartijen, een lichtstraat dat zorgt voor extra veel lichtinval en een deur naar de ruime en zonnige achtertuin op het westen. Je hebt geen achterburen dus volop privacy! De halfopen keuken is eenvoudig en grenst direct aan de woonkamer. Vanuit de woonkamer komen we weer terug in de hal. Hieraan liggen de 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 12,6m2 en 9,7m2. Beide slaapkamers grenzen direct aan en bieden tevens toegang tot de achtertuin. De badkamer is eenvoudig en voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Aparte toiletruimte. Naast de badkamer vinden we een handige berging voor het opbergen van de voorraden en tevens de meterkast.

Bijzonderheden:
- In de achtertuin bevindt zich nog een aangebouwde stenen berging met elektra.
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
- De servicekosten bedragen circa € 136,18 per maand en een voorschot van € 50,- per maand (stookkosten).
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

enthofstraat-12-3513gs
Te koop

249.000,-

Enthofstraat 12

3513GS, Utrecht

 • Oppervlakte55m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
graaf-anselmdek-25-3434dp
Te koop

215.000,-

Graaf Anselmdek 25

3434DP, Nieuwegein

 • Oppervlakte79m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
meidoornstraat-19-3551sm
Te koop

287.000,-

Meidoornstraat 19

3551SM, Utrecht

 • Oppervlakte67m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00