Graspieper 62

3435AH, Nieuwegein
 • Oppervlakte71m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Niet beschikbaar
€265.000,-

Woningomschrijving


In dit appartement woon je dus echt op het mooiste plekje van de Graspieper. Door de vrije ligging heb je iedere dag een vakantiegevoel! Daarnaast is dit appartement geschikt voor een brede doelgroep. Ben jij een starter en ben je op zoek naar een appartement dat je geheel naar eigen smaak kunt inrichten? Of heb je besloten gelijkvloers te gaan wonen, maar wil je nog geen afscheid nemen van een tuin en genieten van je oude dag met alle voorzieningen in de omgeving? Dan is dit appartement, met een in het oog springende lichtstraat in de woonkamer en een aangrenzende tuin, perfect voor jou!

Daarnaast bevindt dit appartement zich op een charmante locatie. Het is gelegen in een kleinschalig en speels appartementencomplex in de groene wijk Doorslag. De achtertuin is ruim en aan drie zijden van het appartement gelegen. Voorzieningen zoals het grootschalige winkelcentrum Cityplaza, scholen, openbaar vervoer en het ziekenhuis zijn op loopafstand bereikbaar. Tevens centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met bellenbord en postvakken. Algemene hal met toegang tot de bergingen. Via een lange hal, kom je bij de voordeur van het appartement.

Entree en hal waar alle vertrekken aan grenzen. Gaan we linksaf dan komen eerst in de woonkamer. Deze is extra licht door de bijzondere lichtstraat en de erker met veel ramen. Vanuit de erker heb je mooi uitzicht op de omgeving en heb je een deur naar de tuin.

Aan de woonkamer grenst de open keuken met een nette lichte keukenopstelling. In de keuken is er tevens ruimte voor het plaatsen van wasmachine en de koelkast. Tevens hebben we hier de opstelplaats van de boiler en deur naar de tuin.

Als we weer in de hal komen dan passeren we de badkamer met wastafel en douchegelegenheid, de toiletruimte, een opbergkast, een kleine slaapkamer en de master bedroom. Deze is zeer ruim en heeft toegang tot de tuin.

De tuin is echt bijzonder. Aan drie zijden heb je tuin en door de vrije ligging heb nagenoeg geen buren. Het is echt een vakantiegevoel. Je hebt genoeg ruimte om je eigen groene oase te creëren.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
- De servicekosten bedragen circa € 115,32 voor het appartement en € 6,12 voor de berging per maand.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

miltenburgstraat-49-3552xh
Te koop

257.500,-

Miltenburgstraat 49

3552XH, Utrecht

 • Oppervlakte54m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
washingtondreef-133-3564kd
Te koop

222.500,-

Washingtondreef 133

3564KD, Utrecht

 • Oppervlakte59m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
van-der-marckstraat-74-3554xk
Te koop

250.000,-

Van der Marckstraat 74

3554XK, Utrecht

 • Oppervlakte65m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00