Ir. F.W. Conradstraat 63

3433AN, Nieuwegein
  • Oppervlakte74m2
  • Type woningRijwoning
  • Kamers4 kamers
Verkocht
€295.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot en met 26 april. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros en Portaal voorrang.

Altijd al een eengezinswoning willen hebben in het pittoreske Vreeswijk? Een eengezinswoning die je nog helemaal naar eigen smaak kunt inrichten, beschikt over drie slaapkamers, een voor- en achtertuin en heeft tevens een royale berging. Dan is deze woning echt iets voor jou!

Recent hebben wij deze eengezinswoning in de verkoop gekregen. De woning ligt in een prettige en rustige woonomgeving nabij diverse voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer, scholen en binnen een paar minuten met de auto ben je bij winkelcentrum City Plaza. Ook de oude dorpskern van Vreeswijk met de gezellige winkels, restaurants en terrassen is op steenworp afstand gelegen.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, ruime lichte woonkamer en dichte keuken.

1e Verdieping: overloop, slaapkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde, eenvoudige badkamer met douche en vaste wastafel.

2e Verdieping: bereikbaar door middel van de vlizotrap, opstelplaats c.v.-combiketel. In de directe omgeving zijn de meeste bovenverdiepingen verbouwd, waarbij er een extra kamer is gerealiseerd door middel van het plaatsen van een vaste trap en een dakkapel.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Toelichting NEN2580: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

jacob-simonsz-de-rijkstraat-98-3554cm
Te koop

267.500,-

Jacob Simonsz. de Rijkstraat 98

3554CM, Utrecht

  • Oppervlakte59m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers2 kamers
prins-bernhardlaan-47-bs-3555ac
Te koop

320.000,-

Prins Bernhardlaan 47BS

3555AC, Utrecht

  • Oppervlakte79m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00