Lijsterbesstraat 268

3434AK, Nieuwegein
  • Oppervlakte106m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers4 kamers
Te koop
€310.000,-

Woningomschrijving


Als jij op zoek bent naar een ruime woning met een lichte woonkamer, een fantastische tuin, een woonkeuken en maar liefst drie ruime slaapkamers. Dan ben je aan de Lijsterbesstraat 268 zeker aan het juiste adres! Het betreft een 4-kamer maisonnette gelegen op de begane grond en eerste verdieping. Naast dat er een fijne tuin aanwezig is, beschikt de maisonnette ook nog over een separate berging.

De locatie van de maisonnette
is prettig te noemen. Het geheel is gelegen in een mooie woonwijk met diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, het openbaar vervoer en het park in de nabije omgeving. Ook het stadshart van Nieuwegein en de uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toiletruimte die eenvoudig is afgewerkt, bergkast en trapopgang. Aan de achterzijde van de woning treffen we de lichte woonkamer met toegang tot de fijne tuin met vrij uitzicht. De tuin is gelegen op het gewilde westen, waar jij dus tot de laatste uurtjes kunt genieten van al het moois dat de zon je te bieden heeft.

Komen we weer terug in de woning dan gaan we naar de voorzijde. Hier hebben we de woonkeuken die is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Uiteraard is er voldoende ruimte om je droomkeuken te realiseren. In de keuken zijn er twee bergkasten aanwezig.

1e verdieping:
Overloop met twee bergkasten. In één van de kasten is de opstelplaats van de cv-ketel. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is van een goed formaat. Aan de achterzijde zijn er nog twee goede slaapkamers. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, wastafel, douchegelegenheid en opstelplaats van de wasmachine.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
- De servicekosten bedragen circa € 133,93 per maand.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

bakhuizen-van-den-brinkstraat-11-3532ga
Te koop

275.000,-

Bakhuizen van den Brinkstraat 11

3532GA, Utrecht

  • Oppervlakte35m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers2 kamers
borneostraat-26-3531pk
Te koop

350.000,-

Borneostraat 26

3531PK, Utrecht

  • Oppervlakte64m2
  • Type woningRijwoning
  • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00