Mr. J.M.M. Hamersstraat 21

3438BT, Nieuwegein
  • Oppervlakte111m2
  • Type woningHoekwoning
  • Kamers4 kamers
Verkocht
€415.000,-

Woningomschrijving


Wil je rustig wonen in een groene omgeving en op een goede locatie? Dan is deze hoekwoning iets voor jou. De gezinswoning ligt in de wijk Zuilenstein en heeft een ruime voor-, zij- en achtertuin op het westen gelegen en direct grenzend aan een park. Aan de voorzijde is nog een berging voor de fietsen.

Voor de dagelijkse boodschappen ga je naar het oude dorp direct in de buurt met de verschillende winkels. Ook het openbaar vervoer en het Merwedekanaal liggen op loopafstand. Door de centrale ligging is de bereikbaarheid naar de uitvalswegen goed.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast en toilet met fonteintje, ruime tuingerichte woonkamer met een trapkast, dichte keuken. De keuken is vrij eenvoudig om te zetten naar een open keuken naar de woonkamer. Vanuit de woonkamer is de heerlijke ruime tuin bereikbaar.

1e Verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde en tweede slaapkamer aan de achterzijde. Badkamer met douche, wasmachine-aansluiting, wastafel en toilet.

2e Verdieping: grote open zolder met vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het creëren van extra leefruimte middels een dakkapel.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

Er zijn op dit moment geen woningen beschikbaar.

Meld je hieronder aan om als eerste op de hoogte te zijn van nieuw aanbod.

Meld je aan
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00