Rapenburgerschans 4

3432TP, Nieuwegein
 • Oppervlakte64m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
Te koop
€189.000,-

Woningomschrijving


In de Fokkesteeg hebben wij dit leuke en lichte appartement op de begane grond in verkoop gekregen. Ondanks dat het een 2-kamerappartement betreft ervaar je zeker een ruimer gevoel. Hoe dat kan? Het appartement heeft namelijk een praktische indeling waar elke m2 optimaal wordt benut! Daarnaast beschikt het appartement over een ruime tuin die goed is gelegen op de zon. Kortom een ideale starterswoning.

De locatie is lekker centraal. Diverse voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer, het mooie park en het vernieuwde stadshart van Nieuwegein zijn op korte afstand gelegen. Ook de uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, gaan we rechtsaf af dan komen we in de lichte en ruime woonkamer die aan de voorzijde is gesitueerd. De woonkamer loopt over in de open keuken met een eenvoudige, maar nette keukenopstelling. Tevens kunnen we vanuit de woonkamer naar de royale slaapkamer.

De slaapkamer geeft toegang tot de achtertuin. Deze zal je doen verbazen. Wat een ruimte! En wat veel zon! De tuin ligt pal op het zuiden dus je kunt maximaal genieten van al het moois dat de zon te bieden heeft. Vanuit de slaapkamer is tevens de badkamer bereikbaar. Eenvoudig, maar netjes en is voorzien van douchegelegenheid, toilet en wastafel. De badkamer is ook vanuit de hal bereikbaar.

De woning beschikt ook over een flinke berging die zowel vanuit de woning als vanuit buiten bereikbaar is. Wel zo handig. In de berging is er tevens ruimte voor de plaatsen van de wasmachine.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
- De servicekosten bedragen circa € 123,85 per maand (2020).
- De berging is meegenomen in het woonoppervlak.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

lijsterbesstraat-252-3434ak
Te koop

239.000,-

Lijsterbesstraat 252

3434AK, Nieuwegein

 • Oppervlakte106m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
euterpedreef-76-3561cx
Te koop

209.000,-

Euterpedreef 76

3561CX, Utrecht

 • Oppervlakte75m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
smaragddrift-17-3436bv
Te koop

150.000,-

Smaragddrift 17

3436BV, Nieuwegein

 • Oppervlakte37m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers1 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00