Tramstraat 24

3433CE, Nieuwegein
  • Oppervlakte78m2
  • Type woningRijwoning
  • Kamers4 kamers
Verkocht
€325.000,-

Woningomschrijving


Altijd al een eengezinswoning willen hebben in het pittoreske Vreeswijk? Een eengezinswoning die je nog naar eigen smaak kunt inrichten, beschikt over drie slaapkamers, een royale achtertuin en heeft tevens een interne berging (souterrain). Dan is deze woning echt iets voor jou!

Recent hebben wij deze eengezinswoning in de verkoop gekregen. De woning ligt in een prettige en rustige woonomgeving in het oude dorp Vreeswijk met op loop afstand diverse restaurants en terrasjes. De Lekdijk, het zuidelijkste puntje van Nieuwegein, ligt om de hoek. Ook een winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer en een passantenhaven zijn in de buurt. Het dorp Vreeswijk ligt aan de zuidkant van Nieuwegein en is goed bereikbaar via de A27 en de A2.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met grotendeels dubbel glas en van een c.v.-installatie.

Indeling
Souterrain: het souterrain is zowel binnendoor als via de achtertuin bereikbaar. Het achterste gedeelte van het souterrain heeft een hoogte van circa 1,97m en dient nu als berging. Deze ruimte is tevens voorzien van een uitstortgootsteen en c.v.-opstelling. Het voorste gedeelte heeft nu een hoogte van gemiddeld circa 1,50m en dient voor een bruikbare ruimte te worden verdiept.

Begane grond: entree met hal, kelderkast/meterkast met trap naar het souterrain, toiletruimte met fonteintje en trapopgang. Doorzon woonkamer. Via de woonkamer bereikt men de dichte eenvoudige keuken. Via de keuken heeft men eveneens toegang tot de royale achtertuin van ca. 12 meter diep.

1e Verdieping: overloop met bergkast, 3 Slaapkamers (circa 12,8m², 11,3m² en 7,4m²). Twee kamers zijn voorzien van een inbouwkast. De badkamer is voorzien van douchehoek en wastafel.

2e verdieping: vliering.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering in overleg

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

prins-bernhardlaan-47-bs-3555ac
Te koop

320.000,-

Prins Bernhardlaan 47BS

3555AC, Utrecht

  • Oppervlakte79m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00