Zwolseveste 63

3432BK, Nieuwegein
 • Oppervlakte68m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Verkocht
€197.500,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot en met 18 juni 2020. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Stadsherstel Midden-Nederland voorrang.

Echt een leuk appartement! Waarom? Omdat het appartement een goede plattegrond heeft, maar liefst 2 slaapkamers, een royaal balkon op het westen en een aparte berging op de begane grond. De afwerking is netjes maar eenvoudig, dus houd jij van meer luxe dan is dit je kans om het appartement helemaal naar jouw eigen wensen en smaak af te werken.

De locatie van het appartement is centraal. Gratis parkeergelegenheid bevindt zich direct voor het appartementencomplex. Winkels, het openbaar vervoer en de uitvalswegen liggen op steenworpafstand. Ook het centrum van Nieuwegein met haar restaurants en theater zijn binnen enkele minuten bereikt. Hoe fijn is dat!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met bellenplateau, gemeenschappelijke hal en trappenhuis naar de…

1e verdieping:
Hal met toegang tot alle vertrekken. Uiteraard gaan we eerst naar de woonkamer. Deze is lekker licht en aan de achterzijde georiënteerd. Vanuit de woonkamer stappen we het royale balkon over de volledige breedte van het appartement op. Het balkon is gelegen op het westen dus jij kan tot in de late uurtjes genieten van al het moois dat de zon te bieden heeft.

Lopen we via de woonkamer naar de voorzijde van het appartement dan komen we in de open keuken. Hier staat nu een eenvoudige keukenopstelling, maar er is genoeg ruimte om jouw ideale keuken te plaatsen.

Vanuit de hal zijn 2 slaapkamers bereikbaar. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd en is circa 14m2. De andere slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is bijna 12m2. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel en opstelplaats van de wasmachine. Separaat is er nog een toiletruimte. Tevens is er nog een handige bergkast aanwezig.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Het appartement is geheel voorzien van laminaatvloer en gestucte wandafwerking.
- Aparte berging op de begane grond met elektra.
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein.
- De servicekosten bedragen € 124,38 per maand voor het appartement en € 18,06 per maand voor de berging.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

rapenburgerschans-4-3432tp
Te koop

189.000,-

Rapenburgerschans 4

3432TP, Nieuwegein

 • Oppervlakte64m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
lijsterbesstraat-252-3434ak
Te koop

239.000,-

Lijsterbesstraat 252

3434AK, Nieuwegein

 • Oppervlakte106m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
euterpedreef-76-3561cx
Te koop

209.000,-

Euterpedreef 76

3561CX, Utrecht

 • Oppervlakte75m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00