Zwolseveste 91

3432BK, Nieuwegein
 • Oppervlakte75m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Verkocht
€180.000,-

Woningomschrijving


Echt een leuk appartement! Waarom? Omdat de woning een goede plattegrond heeft, maar liefst twee slaapkamers en ook nog eens een royaal balkon op het westen. Daarnaast is het appartement eenvoudig afgewerkt. Dus houd jij van meer luxe dan is dit je kans om een woning helemaal naar jouw eigen wensen en smaak af te werken.

De locatie van het appartement is centraal. Winkels, het openbaar vervoer en de uitvalswegen liggen op steenworpafstand. Ook het centrum van Nieuwegein met haar restaurants en theater zijn binnen enkele minuten bereikt. Hoe fijn is dat!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met bellenplateau, algemene hal met trappenhuis naar de…

3e Verdieping:
Hal met toegang tot alle vertrekken. Uiteraard gaan we eerst naar de woonkamer. Deze is lekker licht en aan de achterzijde georiënteerd. Vanuit de woonkamer stappen we het ruime balkon op. Omdat je op de bovenste etage woont en aan de achterzijde geen bebouwing hebt ervaar je een echt vrij gevoel. Het balkon is gelegen op het westen dus jij kan tot in de late uurtjes genieten van al het moois dat de zon te bieden heeft.

Lopen we via de woonkamer naar de voorzijde van de woning dan komen we in de open keuken. Hier staat nu een eenvoudige keukenopstelling, maar er is genoeg ruimte om jouw ideale keuken te plaatsen.

Vanuit de hal zijn nog 2 slaapkamers bereikbaar. Beide variëren qua afmeting en de ene kamer is aan de voorzijde gesitueerd en de andere kamer aan de achterzijde. Uiteraard beschikt het appartement over een badkamer met douchehoek, opstelplaats van de wasmachine en wastafel. Separaat is er nog een toiletruimte. Zowel de badkamer als de toiletruimte zijn eenvoudige afgewerkt. Ook is er nog handige bergkast.

Op de begane grond is de berging gelegen.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein.
- De servicekosten bedragen circa € 123,37 per maand voor het appartement en € 17,86 per maand voor de berging.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

herautsingel-48-3525gl
Te koop

170.500,-

Herautsingel 48

3525GL, Utrecht

 • Oppervlakte45m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
hanrathstraat-46-3555cj
Te koop

199.000,-

Hanrathstraat 46

3555CJ, Utrecht

 • Oppervlakte51m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers3 kamers
herautsingel-12-3525gj
Te koop

172.500,-

Herautsingel 12

3525GJ, Utrecht

 • Oppervlakte46m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00