Abstederdijk 190A

3582BW, Utrecht
  • Oppervlakte175m2
  • Type woningHoekwoning
  • Kamers5 kamers
Verkocht
€685.000,-

Woningomschrijving


Op het mooie, lommerrijke gedeelte van de Abstederdijk staat dit grote sfeervolle herenhuis gebouwd omstreeks 1922. De straat kenmerkt zich op dit gedeelte door de brede opzet, oude bomen en flinke voortuinen. De ruime achtertuin is vrij gelegen nabij de Minstroom.

Dit riante woonhuis van 175 m2 en gelegen op een hoek, is verdeeld over drie woonlagen. Veel karakteristieke details als hoge (originele) plafonds, en schouwen zijn nog terug te vinden. Het pand dient volledig gerenoveerd te worden, maar zie dit als een kans! Je eigen herenhuis helemaal naar jouw smaak!

Door de geweldige locatie (slechts 1 km van het Ledig Erf en de Twijnstraat) kun je dagelijks genieten van het historische centrum. Restaurants, cafés en wijnbars, bioscoop, vers winkels bedenk het maar, alles is te voet te bereiken. Ook ligt het Wilhelminapark om de hoek. De golfclub Amelisweerd, sportvereniging Kampong en ontspannen in natuurgebied Amelisweerd kan in de zeer nabije omgeving.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling: Riante voortuin kom je bij de voordeur.
Begane grond:
Portaal, entree, hal met vaste trap en toegang tot de gesloten keuken met eenvoudige keukenopstelling. Kleine badkamer voorzien van douchehoek en toilet. Vanuit de keuken is de eenvoudige serre te bereiken.

Vanuit de hal is betreden we tevens de ruime woonkamer bestaande uit een voorkamer, die middels een en-suite is afgesloten van de achterkamer. Vanuit de achterkamer kunnen we naar de eenvoudige serre. De serre geeft toegang tot de achtertuin.

De achtertuin is lekker diep, vrij gelegen nabij de Minstroom en ligt op het noorden. Over de gehele breedte van het perceel staat een ruime berging (niet voorzien van elektra).

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers die allen variëren van oppervlak. Twee van de kamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning, waarbij de grootste kamer is voorzien van een inbouwkast. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van vaste wastafel. Op deze verdieping vinden we nog een toiletruimte die ook eenvoudig is afgewerkt.

Middels een deur op de overloop komen we bij een trap die ons brengt naar de……

2e Verdieping:
Een grote ruimte voorzien van een keukenblokje. Door de hoekligging van dit woonhuis zijn er ramen in de zijgevel aangebracht die zorgen dat deze ruimte een en al licht is. Er zijn gemakkelijk nog twee kamers te realiseren!

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- Het betreft een echte opknapper, maar zie dit zeker als een kans!
- Woning gelegen aan het lommerrijke gedeelte van de Abstederdijk, een unieke plek.
- Riante voor- en achtertuin met volop privacy.
- Woning is niet voorzien van een cv-installatie.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

Er zijn op dit moment geen woningen beschikbaar.

Meld je hieronder aan om als eerste op de hoogte te zijn van nieuw aanbod.

Meld je aan
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00