Agavedreef 63

3563EK, Utrecht
  • Oppervlakte65m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers3 kamers
Verkocht
€230.000,-

Woningomschrijving


Ultieme kans voor starters! Dit ruime 3-kamer appartement ligt op de 2e verdieping van een appartementencomplex en heeft een balkon op het noordwesten en fietsenberging op de begane grond. De woning is nu nog basic en dus helemaal naar eigen smaak in te richten. Naast een ruime woonkamer is er een grote en een kleine slaapkamer. Het complex beschikt verder over liftinstallaties en is recent duurzaam gerenoveerd, volledig geïsoleerd en heeft zonnepanelen op het dak. De wijk Overvecht biedt veel voorzieningen zoals meerdere parken, een groot winkelcentrum, een bibliotheek en een treinstation, ook het Noorderpark ligt om de hoek. Met recht kan gezegd worden dat Overvecht bij uitstek geschikt is om te wonen en te recreëren!

De gemeente Utrecht heeft de grond in erfpacht uitgegeven. De canon is door de verkoper voor de gehele periode afgekocht, dit brengt voor de koper dus geen extra kosten met zich mee.

Indeling:
begane grond:
afgesloten centrale entree met brievenbussen, belborden en toegang tot de bergingen.
2e verdieping:
entree, hal, meterkast, toiletruimte, gang met bergkasten, lichte woonkamer, dichte keuken met net keukenblok en toegang tot balkon, kleine slaapkamer, grote slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en aansluiting wasmachine.

Algemeen:
* Zelfbewoningsplicht: koper wordt 100% eigenaar van de woning en dient de woning ook zelf te bewonen voor de eerste periode van 3 jaar.
* Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing die vermeld staan in de brochure onder het kopje ‘Aanvullende bepalingen Mitros’.
* Het betreft een voormalige huurwoning, de woning dient gemoderniseerd te worden.
* De woning staat op erfpachtgrond, de uitgifte in erfpacht is voor onbepaalde tijd, de erfpachtcanon wordt eeuwigdurend afgekocht.
* Stadsverwarming; warm water d.m.v. centrale voorziening.
* Volledig geïsoleerd en mechanische ventilatie.
* Energielabel A++.
* De servicekosten zijn € 106,18 per maand (prijspeil 2021).
* De beheerder van de VvE brengt € 193,60 administratiekosten in rekening bij koper. Koper verplicht zich deze kosten bij de levering te voldoen via de afrekening bij de notaris.
* Notaris ter keuze van de verkoper: Van Grafhorst notarissen.
* Toelichting NEN2580: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
* Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen maar verwijst hiervoor naar het Utrechts Archief.
* Aanvaarding in overleg, kan snel.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

Er zijn op dit moment geen woningen beschikbaar.

Meld je hieronder aan om als eerste op de hoogte te zijn van nieuw aanbod.

Meld je aan
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00