Blois van Treslongstraat 71

3554BK, Utrecht
  • Oppervlakte113m2
  • Type woningRijwoning
  • Kamers5 kamers
Niet beschikbaar
€432.500,-

Woningomschrijving


EXCLUSIEF BESCHIKBAAR VOOR HUURDERS VAN MITROS EN PORTAAL T/M 14 APRIL 2021!

*Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen deze huurders voorrang om de woning te kopen. Voor niet-huurders kunnen wij nog geen bezichtigingsafspraak inplannen, een bezichtiging aanvragen kan al wel, stuur ons dan een bericht*

Ruime eengezinswoning met zonnige daktuin, eigen parkeerplaats in de garage en liefst 4 slaapkamers gelegen in een rustige straat in de Geuzenwijk. De woning maakt deel uit van het in 2011 gebouwde project Geuzenveste en bestaat uit 3 verdiepingen. Het woongedeelte ligt op de 1e verdieping en heeft een nette keuken en een dakterras op het zuidoosten. De 2e etage is de slaapverdieping en voorziet in 3 slaapkamers en een badkamer. Het gebouw is ideaal gelegen ten opzichte van uitvalswegen en de binnenstad van Utrecht, de Uithof is per bus en per fiets goed bereikbaar en op een steenworp afstand liggen de winkelcentra 'Rokade' en 'Overvecht' voor de dagelijkse boodschappen.

Indeling
begane grond:
entree, hal met meterkast, toilet, slaapkamer voorzijde, gang met trapopgang, trapkast, berging met aansluiting wasmachine/droger, toegang tot de parkeergarage.
1e verdieping:
trapopgang, woonkamer met toegang daktuin, open keuken met diverse inbouwapparatuur.
2e verdieping:
overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden
* Zelfbewoningsplicht: koper wordt 100% eigenaar van de woning en dient de woning ook zelf te bewonen voor de eerste periode van 3 jaar.
* Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing die vermeld staan in de brochure onder het kopje ‘Aanvullende bepalingen Mitros’.
* Het betreft een voormalige huurwoning, de woning dient gemoderniseerd te worden.
* De woning staat op erfpachtgrond, de uitgifte in erfpacht is voor onbepaalde tijd, de erfpachtcanon wordt eeuwigdurend afgekocht.
* Verwarming d.m.v. stadsverwarming; centrale warmwatervoorziening.
* De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van een mechanische luchtfilterinstallatie.
* Energielabel A.
* De servicekosten zijn € 100,76 (woning) en € 9,19 (parkeerplaats) per maand (prijspeil 2021).
* De beheerder van de VvE brengt € 115,95 administratiekosten in rekening bij koper. Koper verplicht zich deze kosten bij de levering te voldoen via de afrekening bij de notaris.
* Notaris ter keuze van de verkoper: Van Grafhorst notarissen.
* Toelichting NEN2580: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
* Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen maar verwijst hiervoor naar het Utrechts Archief.
* Aanvaarding in overleg, kan snel.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

Er zijn op dit moment geen woningen beschikbaar.

Meld je hieronder aan om als eerste op de hoogte te zijn van nieuw aanbod.

Meld je aan
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00