Bollenhofsestraat 43BS

3572VJ, Utrecht
  • Oppervlakte90m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers8 kamers
Verkocht
€410.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot 23 december 2021. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Bo-Ex voorrang.

Ben jij van het klussen en zie jij snel mogelijkheden in een pand? Dan is wellicht deze leuke bovenwoning een mooie uitdaging voor jou! De woning biedt voldoende ruimte, heeft nog een aantal leuke details en heeft een fijn balkon gelegen op zuiden. Het geheel kan aan de binnenzijde nog wat liefde gebruiken en dient te worden gemoderniseerd.

De locatie is lekker centraal met in de buurt onder andere ‘Koffie75’, ‘Roberto’s’, ‘Gastmaal Café’, de warme bakker en de groenteboer. Diverse leuke restaurantjes en speciaal zaakjes vind je op de Biltstraat. Op een mooie dag wandel je binnen vijf minuten langs de singel naar de oude binnenstad. Reis je veel met het openbaar vervoer? Het Centraal Station is per fiets of met diverse busverbindingen zeer goed bereikbaar. Kortom, ideaal.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang. Het onderste gedeelte van de trap geeft toegang tot een kleine bergruimte.

1e Verdieping:
Als we op deze verdieping komen hebben we de hal met aan de rechterzijde de eenvoudig afgewerkte toiletruimte. Vervolgens komen we in de lichte gesloten keuken. De keukenruimte is nu voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Uiteraard is er ruimte genoeg om jouw droomkeuken te plaatsen! Als we weer terug de hal in lopen dan komen we bij de kamer aan de voorzijde van de woning. Deze kamer kan perfect ingericht worden als werk-/hobbykamer.

Dan hebben we uiteraard nog de woonkamer met suitedeuren, schuiframen en openslaande deuren naar het balkon. Het balkon is gelegen op het zonnige zuiden waar jij dus heerlijk kunt genieten van al het moois dat de zon je te bieden heeft.

2e Verdieping:
Overloop. We tellen op deze verdieping maar liefst drie slaapkamers. Twee slaapkamers aan de voorzijde en de hoofdslaapkamer aan de achterzijde. Alle slaapkamers variëren qua oppervlak. Vanaf de overloop is er toegang tot een flinke kastruimte. Deze ruimte is groot genoeg om er een andere bestemming aan te geven.

Aan de achterzijde van de woning hebben we de badkamer. Deze ruimte is nu eenvoudig afgewerkt en voorzien van douchegelegenheid, wastafel en hebben we de aansluiting van de wasmachine.

3e Verdieping:
Met een vlizotrap komen we op deze verdieping. Een flinke bergzolder voorzien van dakramen.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- De servicekosten bedragen circa € 151,72 per maand.
- In de getoonde presentatie zijn sfeerimpressies toegevoegd.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

Er zijn op dit moment geen woningen beschikbaar.

Meld je hieronder aan om als eerste op de hoogte te zijn van nieuw aanbod.

Meld je aan
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00