Borneostraat 26

3531PK, Utrecht
 • Oppervlakte64m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers4 kamers
Te koop
€350.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot 17 mei 2022. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Bo-Ex voorrang.

In het gezellige Lombok hebben wij deze charmante tussenwoning in verkoop gekregen. De woning heeft aan de binnenzijde wat liefde nodig, dus als je twee rechterhanden hebt kan jij hier helemaal je gang gaan. De woning beschikt over een U-vormige woonkamer, gesloten keuken, een plaatsje, 3 slaapkamers, badkamer en een handige bergzolder.

De locatie is fantastisch. In een gewilde woonomgeving met de gezellige Kanaalstraat om de hoek mat al haar voorzieningen zoals winkels, horeca en openbaar vervoer. Ook scholen en de uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar. En wat helemaal geweldig is, het theater, Centraal station en de gezellige binnenstad zijn op loopafstand gelegen. Lekker stads wonen!

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang. Gaan we linksaf dan komen we in de U-vormige woonkamer. Door deze vorm kan je perfect een zitkamer en een eetkamer creëren. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een halletje met entree naar de eenvoudig afgewerkte toiletruimte.

Tevens kan je vanuit de woonkamer naar de gesloten keuken aan de achterzijde van de woning. Hier staat nu een eenvoudige keukenopstelling, maar er is voldoende ruimte om jouw droomkeuken te realiseren. Vanuit de keuken heb je toegang tot het plaatsje.

1e Verdieping:
Overloop en aan de voorzijde hebben we de hoofdslaapkamer over de volle breedte van het huis. Aan de achterzijde treffen we twee slaapkamers. In het midden op deze verdieping hebben we nog de knusse badkamer met douchegelegenheid en wastafel. Daarnaast een handige bergkast met opstelplaats van de wasmachine.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap deels beloopbare bergzolder met mogelijkheden.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

cederstraat-8-3552rj
Te koop

375.000,-

Cederstraat 8

3552RJ, Utrecht

 • Oppervlakte73m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers3 kamers
debussystraat-24-3438xt
Te koop

387.500,-

Debussystraat 24

3438XT, Nieuwegein

 • Oppervlakte111m2
 • Type woningHoekwoning
 • Kamers5 kamers
lijsterbesstraat-268-3434ak
Te koop

310.000,-

Lijsterbesstraat 268

3434AK, Nieuwegein

 • Oppervlakte106m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00