Burgemeester Norbruislaan 21

3555ED, Utrecht
  • Oppervlakte163m2
  • Type woningVrijstaand
  • Kamers7 kamers
Verkocht
€470.000,-

Woningomschrijving


Ben jij op zoek naar iets unieks? Een vrijstaand huis met karakter dat je nog helemaal naar eigen hand kunt zetten? Een woning die direct opvalt, super is gelegen en ook nog eens een mooie historie heeft? Dan is deze woning de woning die jij zoekt!

Aan de Burgermeester Norbruislaan 21 hebben wij deze parel van een woning in verkoop gekregen. De parel moet dan nog wel opgepoetst worden, maar dan heb je een prachtige stek helemaal naar jouw smaak.

En dan de locatie, pal aan de Springertuin gelegen. Je hebt dus prachtig uitzicht op een mooie tuin, maar je hebt niet het onderhoud ervan! Kortom wel de lusten, maar niet de lasten. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, restaurant en uitvalswegen in de directe omgeving te vinden. En wil je de reuring van het bruisende hart van Utrecht ervaren, dan pak je gewoon de fiets!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling: Via een steeg, langs de Springertuin kom je bij de voordeur.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, trapopgang, trapkast en toiletruimte. Gaan we rechtsaf dan komen we in de bijzonder lichte woonkamer. Eén grote glazen pui met openslaande deuren naar terras gelegen op het zuid-oosten. Je kijkt vanaf het terras lekker vrij weg vrij weg. De voorzijde van de woning heeft een speels rond raam en kijkt uit op al het moois van de Springertuin.

Komen we weer terug in de hal dan kunnen we naar de keuken gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een handige inbouwkast en eenvoudig keukenblok. Uiteraard is er ruimte genoeg voor het plaatsen van jouw woonkeuken. Naast de keuken treffen we de bijkeuken. Hier hangt de cv-combiketel, is de opstelplaats van de wasmachine, hebben we een grote wastafel en kunnen met een deur naar het terras.

1e Verdieping:
Overloop, twee slaapkamers die beiden zijn voorzien van inbouwkast. Beide kamers hebben prachtig vrij uitzicht. Eenvoudige ruime badkamer voorzien van tweede toilet, wastafel en douchehoek. Trapkast en vaste trap naar de……….

2e Verdieping:
Overloop. Op deze verdieping vinden we maar liefst vier kamers die allen variëren qua oppervlak. Tevens hebben we op deze verdieping nog een flinke ruimte die goed om te bouwen is tot badkamer. Op dit moment is deze ruimte voorzien van derde toilet en een wastafel.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Bijzonder object gelegen aan de Springertuin.
- De woning dient compleet gerenoveerd te worden.
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

Er zijn op dit moment geen woningen beschikbaar.

Meld je hieronder aan om als eerste op de hoogte te zijn van nieuw aanbod.

Meld je aan
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00