Burgemeester van Tuyllkade 103

3553AE, Utrecht
 • Oppervlakte47m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers1 kamers
Koopvoorrang
€232.500,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot 5 december 2020. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Stadsherstel Midden-Nederland voorrang.

Alleen al om de chique uitstraling van de laan zou je hier willen wonen. Al die mooie oude bomen en de groenstrook aan de voorzijde zijn fantastisch. En weet je wat zo leuk is? Zo’n mooie groene oase kan je ook aan de achterzijde creëren. Deze benedenwoning is namelijk voorzien van een serre en een zeer royale achtertuin.

Ook de locatie van de benedenwoning is prettig te noemen. Winkelcentrum Rokade ligt om de hoek en de reuring van de Amsterdamsestraatweg is snel gezocht. En wil je het grootser hebben? Het gezellige centrum van Utrecht is met zo’n 10 minuten fietsen bereikbaar.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met handige inbouwkast. Gaan we naar links dan komen we in de knusse woonkamer die aan de voorzijde is gelegen. Via de woonkamer komen we in de slaapkamer. Deze is aan de achterzijde gelegen, dus je slaapt in alle rust!

Komen we weer terug in de hal dan kunnen we naar de badkamer. Deze is eenvoudig van afwerking en voorzien van doucheruimte en toilet. Vervolgens kunnen we naar de keuken die is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling met opstelplaats van de boiler en de wasmachine.

De keuken geeft toegang tot de serre en de achtertuin. Deze is groots te noemen en hier kan je heerlijk genieten van al het moois dat de zon te bieden heeft. Achter de tuin staat tevens de berging.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht
- De servicekosten bedragen circa € 81,26 voor het appartement en circa € 7,07 per maand voor de berging.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

new-yorkdreef-43-3564ke
Te koop

235.000,-

New Yorkdreef 43

3564KE, Utrecht

 • Oppervlakte83m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
rendierweide-9-3437cx
Te koop

255.000,-

Rendierweide 9

3437CX, Nieuwegein

 • Oppervlakte91m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers5 kamers
oldambt-4-3524be
Te koop

250.000,-

Oldambt 4

3524BE, Utrecht

 • Oppervlakte69m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00