Burgemeester van Tuyllkade 53

3553AC, Utrecht
 • Oppervlakte48m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
Koopvoorrang
€212.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot en met 25 januari 2020. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Stadsherstel Midden-Nederland voorrang.

Alleen al om de chique uitstraling van de laan zou je hier willen wonen. Al die mooie oude bomen en de groenstrook aan de voorzijde zijn fantastisch. En weet je wat zo leuk is? Zo’n mooie groene oase kan je ook aan de achterzijde creëren. Deze benedenwoning op de hoek is namelijk voorzien van een zeer royale achtertuin.

Ook de locatie van de benedenwoning is prettig te noemen. Winkelcentrum Rokade ligt om de hoek en de reuring van de Amsterdamsestraatweg is snel gezocht. En wil je het grootser hebben? Het gezellige centrum van Utrecht is met zo’n 10 minuten fietsen bereikbaar.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met handige inbouwkast. Gaan we naar rechts dan komen we in de knusse woonkamer die aan de voorzijde is gelegen. Gaan we weer verder naar de 2e hal dan komen in de slaapkamer. Deze is aan de achterzijde gelegen, dus je slaapt in alle rust!

Komen we weer terug in de hal dan kunnen we naar de badkamer. Deze is netjes van afwerking en voorzien van douchehoek, wastafel en toilet. Vervolgens kunnen we naar de keuken die is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling met opstelplaats van de cv-combiketel en de wasmachineaansluiting.

De keuken geeft toegang tot de achtertuin. Deze is groots te noemen en hier kan je heerlijk genieten van al het moois dat de zon te bieden heeft. Achter de tuin staat tevens de berging.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht
- De servicekosten bedragen circa € 75,03 voor het appartement en circa € 6,34 per maand voor de berging.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Er wordt een erfdienstbaarheid gevestigd voor de elektrakast aan de berging in de tuin voor de algemene verlichting van de brandgang.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

graspieper-46-3435ah
Te koop

250.000,-

Graspieper 46

3435AH, Nieuwegein

 • Oppervlakte89m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
burgemeester-van-tuyllkade-103-bis-3553ae
Te koop

237.500,-

Burgemeester van Tuyllkade 103bis

3553AE, Utrecht

 • Oppervlakte80m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
marco-pololaan-166-3526gm
Te koop

220.000,-

Marco Pololaan 166

3526GM, Utrecht

 • Oppervlakte73m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00