Cornetstraat 3

3513XR, Utrecht
 • Oppervlakte76m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers5 kamers
Verkocht
€255.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot en met 17 januari 2018. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros voorrang.

Centraal en sfeervol wonen dat doe je in deze leuke eengezinswoning gelegen in het populaire Pijlsweerd. Op dit moment is de woning eenvoudig afgewerkt, maar dat neem je voor lief! Je ziet vast de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. En ben je zelf handig, dan kan je hier helemaal je hart ophalen. Als je deze klus hebt geklaard, dan heb je ook een hele leuke woning!

Pijlsweerd is bij jongeren in trek. Dat komt door de centrale ligging dichtbij het bruisende hart van Utrecht. Diverse voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en diverse restaurants zijn op korte afstand gelegen. Binnen enkele mintuten ben je op de ring van Utrecht of zit je in de trein naar je bestemming. Kortom een geweldige locatie.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang. Gaan we linksaf dan komen we in de lichte L-vormige woonkamer die in verbinding staat met een trapkast en de gesloten keuken. Deze laatst genoemde ruimte is voorzien van een eenvoudig keukenblok en opstelplaats voor de wasmachine.

Lopen we verder dan komen we in een halletje die toegang geeft tot de goede achtertuin die deze woning heeft, waar je heerlijk kunt tuinieren en relaxen. Vanuit de tuin is de berging bereikbaar. Gaan we weer terug het halletje in dan komen we bij de toiletruimte die eenvoudig is afgewerkt.

1e Verdieping:
Overloop die toegang geeft tot alle drie de slaapkamers. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen, de andere twee kamers aan de achterzijde. Compacte badkamer die eenvoudig is afgewerkt en voorzien van douche en wastafel.

2e Verdieping:
Vliering.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- Er is asbest aanwezig in de woning.
- Woning is niet voorzien van een cv-installatie.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

boerhaavelaan-76-3552cz
Te koop

262.500,-

Boerhaavelaan 76

3552CZ, Utrecht

 • Oppervlakte87m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers4 kamers
h-j-schimmelstraat-29-3532ta
Te koop

215.000,-

H.J. Schimmelstraat 29

3532TA, Utrecht

 • Oppervlakte77m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
laan-van-engelswier-6-bis-a-3551xv
Te koop

230.000,-

Laan van Engelswier 6BIS A

3551XV, Utrecht

 • Oppervlakte73m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00