Ferdinand Bolstraat 37

3583AP, Utrecht
  • Oppervlakte108m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers5 kamers
Te koop
€425.000,-

Woningomschrijving


Deze ruime dubbele bovenwoning in Utrecht-Oost met liefst 4 slaapkamers en een balkon op het zuiden is nu beschikbaar! De keuken en badkamer zijn eenvoudig, de wanden en vloeren zijn kaal, alles kan dus nog geheel naar eigen smaak aangepast worden. De woning ligt in de Schildersbuurt, op loopafstand van het Wilhelminapark, diverse winkelstraten en restaurants en natuurgebied Amelisweerd. Met de auto ben je binnen een paar minuten op de ring, de Uithof en het Centraal Station zijn per fiets prima bereikbaar.

Indeling
begane grond:
entree, trapopgang, meterkast.
1e verdieping:
overloop, toilet, ruime woonkamer met dubbele deuren naar balkon, dichte keuken met net keukenblok, cv-combiketel en aansluiting wasmachine, slaapkamer voorzijde.
2e verdieping:
overloop, grote slaapkamer achterzijde met vaste kasten, kleinere slaapkamer achter, slaapkamer voor met dakkapel en vaste kast, badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
* Koper dient de woning zelf te bewonen voor een periode van minimaal 3 jaar.
* Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing die vermeld staan in de brochure onder het kopje ‘Aanvullende bepalingen Mitros’.
* Het betreft een voormalige huurwoning, de woning dient gemoderniseerd te worden.
* De woning staat op erfpachtgrond, de uitgifte in erfpacht is voor onbepaalde tijd, de erfpachtcanon wordt eeuwigdurend afgekocht.
* Verwarming en warm water door cv-combiketel.
* Deels voorzien van dubbele beglazing.
* Energielabel E.
* De servicekosten zijn € 93,89 per maand (prijspeil 2020).
* De beheerder van de VvE brengt € 115,95 administratiekosten in rekening bij koper. Koper verplicht zich deze kosten bij de levering te voldoen via de afrekening bij de notaris.
* Notaris ter keuze van de verkoper: Van Grafhorst notarissen.
* Toelichting NEN2580: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
* Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen maar verwijst hiervoor naar het Utrechts Archief.
* Aanvaarding in overleg, kan snel.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

Er zijn op dit moment geen woningen beschikbaar.

Meld je hieronder aan om als eerste op de hoogte te zijn van nieuw aanbod.

Meld je aan
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00