Fivelingo 37

3524BH, Utrecht
 • Oppervlakte85m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Niet beschikbaar
€280.000,-

Woningomschrijving


EXCLUSIEF BESCHIKBAAR VOOR HUURDERS VAN MITROS EN PORTAAL T/M 1 APRIL 2021!

Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen deze huurders voorrang om de woning te kopen. Voor niet-huurders kunnen wij nog geen bezichtigingsafspraak inplannen, een bezichtiging aanvragen kan al wel, stuur ons dan een bericht.

Deze 3-kamer maisonnette met breed en zonnig balkon op het zuidwesten ligt aan de rand van het rustige en groene Lunetten. Het appartement bevindt zich op de 1e en2e verdieping op de hoek van een goed onderhouden appartementencomplex met lift en beschikt over een eigen berging in de onderbouw. Er zijn 2 ruime slaapkamers en de woning is verder voorzien van een nette laminaatvloer. De wijk Lunetten heeft een uitstekende verbinding naar de diverse uitvalswegen zoals de A27, A12 en A2, bovendien is er een treinstation. Ook diverse voorzieningen als winkelcentrum Lunetten en het Beatrixpark zijn op loopafstand. De historische binnenstad, universiteitscentrum De Uithof en natuurgebied Amelisweerd zijn goed bereikbaar met de fiets.

Indeling
begane grond:
centrale entree met brievenbussen, belborden, lift en toegang tot het trappenhuis en de bergingen.
1e verdieping :
entree, hal met meterkast, toilet en trapopgang, lichte woonkamer aan de achterzijde met trapkast, open keuken aan de voorzijde.
2e verdieping :
overloop, slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon, slaapkamer voorzijde, badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
* Zelfbewoningsplicht: koper wordt 100% eigenaar van de woning en dient de woning ook zelf te bewonen voor de eerste periode van 3 jaar.
* Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing die vermeld staan in de brochure onder het kopje ‘Aanvullende bepalingen Mitros’.
* Het betreft een voormalige huurwoning, de woning dient gemoderniseerd te worden.
* De woning staat op erfpachtgrond, de uitgifte in erfpacht is voor onbepaalde tijd, de erfpachtcanon wordt eeuwigdurend afgekocht.
* Verwarming en warm water door cv-combiketel.
* Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
* Energielabel D.
* De servicekosten zijn € 204,71 per maand (prijspeil 2021).
* De beheerder van de VvE brengt € 193,60 administratiekosten in rekening bij koper. Koper verplicht zich deze kosten bij de levering te voldoen via de afrekening bij de notaris.
* Notaris ter keuze van de verkoper: Van Grafhorst notarissen.
* Toelichting NEN2580: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
* Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen maar verwijst hiervoor naar het Utrechts Archief.
* Aanvaarding in overleg, kan snel.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

miltenburgstraat-49-3552xh
Te koop

257.500,-

Miltenburgstraat 49

3552XH, Utrecht

 • Oppervlakte54m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
van-der-marckstraat-74-3554xk
Te koop

250.000,-

Van der Marckstraat 74

3554XK, Utrecht

 • Oppervlakte65m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
marco-pololaan-160-3526gm
Te koop

250.000,-

Marco Pololaan 160

3526GM, Utrecht

 • Oppervlakte66m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00