Galvanistraat 27

3553RA, Utrecht
 • Oppervlakte55m2
 • Type woningHoekwoning
 • Kamers3 kamers
Bewaren als favoriet
Verkocht
€309.000,-

Woningomschrijving


Altijd al willen wonen in een bijzonder sfeervolle en ruime 3-kamer hoekwoning met voor- en achtertuin in De Lessepbuurt? Dan is dit je kans!

De Lessepbuurt is een buurt met woningen die gebouwd zijn voor de arbeiders van de fabrieken “Werkspoor en Demka“ en is nu een beschermd stadsgezicht. De woningen zijn in 2007-2008 cascomatig volledig gerenoveerd. De gevels zijn gereinigd en voorzien van een nieuwe knipvoeg. De kozijnen zijn vernieuwd, uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing. Doordat dit in de gehele buurt bij alle woningen is gedaan, ontstaat er eenheid en een frisse uitstraling. De woning is ook intern al gemoderniseerd.

Het winkelcentrum Rokade ligt op loopafstand voor je dagelijkse boodschappen en het Julianapark is om de hoek. Ook het openbaar vervoer is in de wijk goed geregeld en daarbij zijn de snelwegen naar de A2 en A27 via de ring goed bereikbaar.

Kortom, een leuke woning op een centrale locatie, waar je echt thuiskomt!

Indeling
Begane grond: entree, hal met toegang tot de woonkamer met trapkast en open trapopgang. Deze is lekker licht en staat in verbinding met de open keuken gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is op dit moment voorzien van een eenvoudige keukeninrichting tevens kun je hier aan de eettafel lekker eten. Via de keuken kan je naar de achtertuin op het Noordoosten, toilet met fontein en berging met wasmachine-aansluiting.

1e Verdieping: de overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers, beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. Daarnaast is op deze verdieping de badkamer gesitueerd, welke is voorzien van een doucheruimte, wastafel en dakkapel. Op de overloop is tevens een luik met een vlizotrap welke toegang geeft tot de zolder.

2e Verdieping: een handige ruimte die gebruikt kan worden als bergzolder. Tevens vinden we hier de opstelplaats van de cv-combiketel.

(de foto's zijn deels indicatief)

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Toelichting NEN2580: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

marnixlaan-258-3552hk
Te koop

315.000,-

Marnixlaan 258

3552HK, Utrecht

 • Oppervlakte76m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
van-angerenstraat-1-3769ba
Te koop

310.000,-

van Angerenstraat 1

3769BA, Soesterberg

 • Oppervlakte102m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
veldstraat-16-3551sg
Te koop

275.000,-

Veldstraat 16

3551SG, Utrecht

 • Oppervlakte62m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00