Geertestraat 20

3511XE, Utrecht
  • Oppervlakte152m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers6 kamers
Verkocht
€579.000,-

Woningomschrijving


GEZIEN DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING, ZIJN DE KIJKDAGEN VOLGEBOEKT EN HANTEREN WE EEN RESERVELIJST. INDIEN U VOOR DEZE WONING OP DE RESERVELIJST WILT KOMEN KUNT U MAILEN NAAR ONS KANTOOR!

Altijd al willen wonen in het bruisende centrum van Utrecht? Dan is dit je kans!

Op een mooie locatie in het Museumkwartier, in een zijstraat van de Oudegracht, ligt deze royale bovenwoning met terras.
De woning biedt vele mogelijkheden, maar dient intern nog wel volledig gerenoveerd / gemoderniseerd te worden. Het grote voordeel hiervan is dat je de woning geheel naar eigen smaak in kunt richten.

Vanwege het uiterlijke karakter wordt de woning gekwalificeerd als beeld bepalend binnen het beschermd Stadsgezicht. De Geertestraat zelf is een autoluwe straat. Om de hoek vind je gezellige terrasjes voor een drankje en diverse restaurants waar je heerlijk kunt eten of gewoon kunt genieten van het stadsleven. Tevens zijn de winkels en het Centraal station op loopafstand gelegen.

Kortom, een huis met vele mogelijkheden op een unieke locatie!

Indeling
Begane grond: entree appartement, hal, meterkast en trapopgang.

1e Verdieping: overloop, royale lichte woonkamer met doorloop naar een extra kamer, zolderkamer welke te bereiken is via een losse trap vanuit de extra kamer. Het dakterras is eveneens bereikbaar vanuit de extra kamer. Badkamer met douche en wastafel, separaat toilet met fontein en ruime dichte keuken.

2e Verdieping: middels de trap op de overloop is de tussenverdieping met slaapkamer bereikbaar. De tweede verdieping beschikt over 2 slaapkamers, welke te bereiken zijn vanaf de overloop. De ene slaapkamer geeft toegang tot een opkamer.

FOTO'S ZIJN DEELS INDICATIEF!

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

Er zijn op dit moment geen woningen beschikbaar.

Meld je hieronder aan om als eerste op de hoogte te zijn van nieuw aanbod.

Meld je aan
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00