Johan Wagenaarkade 70

3533TH, Utrecht
 • Oppervlakte97m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
Verkocht
€285.000,-

Woningomschrijving


WONEN OP HET MOOISTE EILAND VAN UTRECHT. DAT WIL JIJ TOCH OOK!

Aan de westkant van Utrecht ligt op een eiland de prachtige wijk Oog in Al. De wijk wordt omzoomd door het water van de Leidsche Rijn, het Merwedekanaal en het druk bevaren Amsterdam-Rijnkanaal. Deze kanalen vormen de 'natuurlijke' begrenzing van het eiland.

Oog in Al is op te vatten als een letterlijke vertaling van het Griekse woord panorama of uitzichtpunt. Een meer toepasselijke naam voor de wijk is haast niet denkbaar. Zeker niet als je op de Johan Wagenaarkade langs het Amsterdam-Rijnkanaal loopt. Prachtige vergezichten en imposante binnenvaartschepen afgewisseld met pleziervaartboten brengen veel kijkgenot.

De woningen liggen aan een brede boomrijke straat met voornamelijk jaren '50 woningen met brede stoepen, gratis parkeermogelijkheden en veel ruimte voor recreatie direct langs het kanaal. In de omgeving is het winkelgebied van de Händelstraat waar o.a. een bakker, slager, drogist maar ook een Albert Heijn zijn gevestigd. Openbaar vervoer voorzieningen, uitvalswegen, sportverenigingen, scholen, etc. zijn allemaal op korte afstand voorhanden.

De woningen zijn recent allemaal cascomatig goed onderhouden. Ook de badkamer, keuken en toilet zijn vernieuwd.

Als je een appartement koopt, wordt je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars. De verenigingen zijn net opgericht. Zo is er o.a. een meerjaren onderhoudsplan opgesteld om er voor de zorgen dat het gebouw in de toekomst goed onderhouden blijft. De servicekosten per appartement verschillen. Dit is afhankelijk van de grootte van de woning.

De gemeente Utrecht heeft de grond in erfpacht uitgegeven. De canon is door de verkoper voor de gehele periode afgekocht. Dit brengt voor de koper dus geen extra kosten met zich mee.

Johan Wagenaarkade 70

Ruime 4-kamer maisonnette op de begane grond en eerste verdieping met balkon (oost) én loggia (west) en een fietsenberging op de begane grond.

Indeling
Begane grond:
Afgesloten centrale entree met brievenbussen en belborden.

Via interne trap te bereiken begane grond verdieping.
Hal met deur naar de berging, twee slaapkamers beide met vaste kast.

Eerste verdieping:
Entree, gang met trap naar de begane grond, meterkast, toilet, speelse en lichte woonkamer met deur naar de zonnige loggia gelegen op het westen met een schitterend uitzicht over het kanaal, slaapkamer, dichte keuken met net keukenblok en deur naar het balkon over de volle breedte van de woning. Vanuit de keuken is tevens de badkamer met douche en wastafel te bereiken.

Afmetingen circa (m.):
Woonkamer 5.07 x 6.81
Keuken 2.73 x 2.18
Slaapkamer III 2.29 x 2.70
Badkamer 1.80 x 1.71
Balkon 1.33 x 6.40
Loggia 1.20 x 2.92
Slaapkamer I 3.87 x 3.62
Slaapkamer II 4.98 x 2.78
Berging 2.96 x 2.60

Algemeen:
* Woonoppervlakte circa 97 m².
* Verwarming en warm water door cv-combiketel (Vaillant).
* Geheel voorzien van dubbele beglazing.
* Mechanische ventilatie.
* Het betreft een voormalige huurwoning, de woning dient gemoderniseerd te worden.
* Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing die vermeld staan in de brochure onder het kopje 'Aanvullende bepalingen Mitros'.
* Notaris ter keuze van de verkoper: Van Grafhorst notarissen.
* De woning staat op erfpachtgrond, de uitgifte in erfpacht is voor onbepaalde tijd, de erfpachtcanon wordt eeuwigdurend afgekocht.
* Koper dient de woning zelf te bewonen voor een periode van minimaal 3 jaar.
* Energielabel D.
* De servicekosten zijn € 134,03 per maand (prijspeil 2017).
* De beheerder van de VvE brengt € 193,60 administratiekosten in rekening bij koper. Koper verplicht zich deze kosten bij de levering te voldoen via de afrekening bij de notaris.
* Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente Utrecht.
* Toelichting NEN2580: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
* Aanvaarding in overleg, kan snel.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

prins-bernhardlaan-27-bis-3555ab
Te koop

245.000,-

Prins Bernhardlaan 27bis

3555AB, Utrecht

 • Oppervlakte96m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers5 kamers
petemoederslaan-9-bis-3552ag
Te koop

249.000,-

Petemoederslaan 9bis

3552AG, Utrecht

 • Oppervlakte78m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
elandweide-59-3437cm
Te koop

250.000,-

Elandweide 59

3437CM, Nieuwegein

 • Oppervlakte110m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers5 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00