Johannes Vermeerstraat 8

3583RM, Utrecht
  • Oppervlakte120m2
  • Type woningHoekwoning
  • Kamers5 kamers
Bewaren als favoriet
Verkocht
€459.000,-

Woningomschrijving


Altijd al willen wonen in het mooie Utrecht-Oost in een ruime woning? Dan is dit wellicht de kans, om jouw droom te verwezenlijken!

Deze hoekwoning, welke wij recent in de verkoop hebben gekregen, beschikt over een voor- en een diepe achtertuin, 4 slaapkamers, een woonoppervlakte van circa 120 m² en is gelegen in een karakteristieke straat in de gezellige Schildersbuurt. De woning biedt vele mogelijkheden en heeft het grote voordeel dat je deze nog naar eigen smaak kunt inrichten, omdat de woning intern gemoderniseerd moet worden.

In de wijk liggen de winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand gelegen. Tevens tref je om de hoek gezellige terrasjes voor een drankje of kun je heerlijk eten in één van de diverse restaurants. Wil je de gezelligheid van het centrum opzoeken? Dan is deze op korte fietsafstand bereikbaar!

Indeling
Begane grond: entree, hal met trapkast en toilet met fontein, trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal is de royale lichte woonkamer (circa 8,25m x 3,50m) met openslaande deuren naar de heerlijke zonnige achtertuin bereikbaar alsmede de dichte keuken. De dichte keuken kan vrij eenvoudig worden opengebroken, zodat er een open keuken ontstaat. Door de diepe tuin, behoort eventueel ook het realiseren van een uitbouw ter uitbreiding van de woonkamer en keuken tot één van de mogelijkheden.

1e Verdieping: overloop. Via deze centrale overloop zijn alle vertrekken bereikbaar: ruime slaapkamer (circa 3,50m x 4,20m), badkamer met douche, 2de ruime slaapkamer (circa 3,40m x 3,50m) en derde slaapkamer (circa 2,08m x 2,90m). De badkamer is eenvoudig, maar heeft wel de juiste afmetingen om mooie nieuwe badkamer te realiseren.

2e Verdieping: royale zolder met dakkapel, waar nu één kamer is gerealiseerd. Deze ruimte is uitermate geschikt voor het indelen van bijvoorbeeld twee aparte kamers.

(de foto's zijn deels indicatief)

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Uitbreiden en verbouwen kan vergunningsplichtig zijn.Uitsluitsel hierover bij de gemeente;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering keuze koper.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

ferdinand-bolstraat-37-3583ap
Te koop

425.000,-

Ferdinand Bolstraat 37

3583AP, Utrecht

  • Oppervlakte108m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers5 kamers
oude-daalstraat-23-3513tm
Te koop

425.000,-

Oude Daalstraat 23

3513TM, Utrecht

  • Oppervlakte120m2
  • Type woningRijwoning
  • Kamers5 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00