La Croixstraat 2A

3555CL, Utrecht
  • Oppervlakte60m2
  • Type woningRijwoning
  • Kamers3 kamers
Verkocht
€335.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot en met 21 oktober 2021. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Bo-Ex voorrang.

Altijd al willen wonen in een bijzonder sfeervolle en ruime eengezinswoning met een heerlijke achtertuin van circa 8 meter diep, in een gezellige buurt? Dan is dit je kans!

De woning, welke wij in de verkoop hebben gekregen, heeft twee slaapkamers en ligt in een gezellige buurt in de wijk Zuilen. Het is een nette woning welke je nog naar eigen smaak gaat moderniseren.

Het winkelcentrum Rokkade ligt op korte fietsafstand voor al je dagelijkse boodschappen. Ook het openbaar vervoer is in de wijk goed geregeld en daarbij zijn de snelwegen naar de A2 en A27 via de ring goed bereikbaar.

Kortom, een leuke woning op een centrale locatie!

Indeling
Begane grond: entree, hal met toilet, trapopgang, via de hal kom je in de royale en lichte woonkamer, aansluitend is de keuken met toegang naar de tuin. De heerlijke zonnige achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft een goede berging voor bijvoorbeeld de fietsen.

1e Verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang naar de badkamer met douche en wastafel, slaapkamer aan de voorzijde.

2e Verdieping: vliering (nu niet bereikbaar)

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Het transport bij de notaris van de woning is in 2022;
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
- Het betreft een deelperceel, het perceel zelf moet nog worden ingemeten;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

prins-bernhardlaan-47-bs-3555ac
Te koop

320.000,-

Prins Bernhardlaan 47BS

3555AC, Utrecht

  • Oppervlakte79m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00