Loevenhoutsedijk 28

3552XE, Utrecht
 • Oppervlakte49m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
Verkocht
€175.000,-

Woningomschrijving


Een ideale woning voor de starter op de woningmarkt! In de wijk Ondiep hebben wij deze leuke 2-kamer woning op de begane grond in verkoop gekregen. De woning ligt aan een doorgaande weg, maar aan de achterzijde kan je in alle rust genieten van de heerlijke tuin die is gelegen op het zonnige zuiden.

De locatie van de woning is perfect. Voor de dagelijkse boodschappen ben je het snelst op Winkelcentrum Overvecht. Wil je het grootser zoeken? Het bruisende hart van Utrecht ligt op enkele minuten fietsen. Verder is het openbaar vervoer dichtbij en ben je met de auto zo op de snelweg!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Via de voortuin kom je bij de voordeur.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, bergkast met opstelling c.v.-ketel en toiletruimte die eenvoudig is afgewerkt en is voorzien van toilet met fonteintje. Vervolgens komen we in de ruime woonkamer die is voorzien van bergkast. Lopen we door dan komen we in de open keuken met een nette maar eenvoudige keukeninrichting en twee vaste kasten. Inpandige berging voorzien van wasmachineaansluiting, boiler en toegang tot de zonnige achtertuin gelegen op het zuiden waar je heerlijk kunt genieten van al het moois dat de zon te bieden heeft! Komen we weer terug in de woning dan treffen we nog een slaapkamer die ook toegang heeft tot de tuin. Aangrenzend aan de slaapkamer is de badkamer met douche en vaste wastafel.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- De servicekosten bedragen circa € 97,19 per maand.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente Utrecht.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

van-der-pekstraat-89-3555at
Te koop

210.000,-

Van der Pekstraat 89

3555AT, Utrecht

 • Oppervlakte63m2
 • Type woningHoekwoning
 • Kamers3 kamers
prins-bernhardlaan-13-3555aa
Te koop

179.000,-

Prins Bernhardlaan 13

3555AA, Utrecht

 • Oppervlakte46m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
new-yorkdreef-61-3564ke
Te koop

185.000,-

New Yorkdreef 61

3564KE, Utrecht

 • Oppervlakte68m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00