Marnixlaan 298A

3552HK, Utrecht
 • Oppervlakte76m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Verkocht
€290.000,-

Woningomschrijving


Heerlijk modern 3-kamerappartement met zonnige serre op het zuidoosten. De woning is gelegen op de 4e verdieping van een modern complex aan de Marnixlaan en beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw en voor gemeenschappelijk gebruik een afgesloten binnentuin. Er zijn 2 slaapkamers en een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur. De serre heeft een zogenaamd harmonicaraam dat helemaal open geschoven kan worden. Ideaal gelegen ten opzichte van uitvalswegen en de binnenstad van Utrecht. De Uithof is per bus en per fiets goed bereikbaar en op een steenworp afstand liggen de winkelcentra 'Rokade' en 'Overvecht' voor de dagelijkse boodschappen.

Indeling
Begane grond: algemene entree met bellentableau en intercomsysteem, toegang tot afgesloten berging, parkeergarage, trappenhuis en lift.
4e verdieping: entree, hal met meterkast, bergkast met opstelplaats voor witgoed, toilet met fonteintje, royale slaapkamer aan binnentuinzijde, badkamer met douche en wastafel, lichte woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, te weten afzuigkap, keramische kookplaat, vaatwasser, magnetron en koelkast, tweede slaapkamer, serre op het zuidoosten die zowel via de woonkamer als slaapkamer bereikbaar is.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte circa 76 m².
* Verwarming d.m.v. stadsverwarming; centrale warmwatervoorziening.
* De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van een mechanische luchtfilterinstallatie.
* Energielabel A.
* Koper dient de woning zelf te bewonen voor een periode van minimaal 3 jaar.
* Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing die vermeld staan in de brochure onder het kopje 'Aanvullende bepalingen Mitros'.
* De woning staat op erfpachtgrond, de uitgifte in erfpacht is voor onbepaalde tijd, de erfpachtcanon wordt eeuwigdurend afgekocht.
* De servicekosten zijn € 74,02 (woning) en € 8,71 (parkeerplaats) per maand (prijspeil 2020).
* De beheerder van de VvE brengt € 111,95 administratiekosten in rekening bij koper. Koper verplicht zich deze kosten bij de levering te voldoen via de afrekening bij de notaris.
* Notaris ter keuze van de verkoper: Van Grafhorst notarissen.
* Toelichting NEN2580: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
* Aanvaarding in overleg, kan snel.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

engelen-van-pijlsweertstraat-2-bis-3513ge
Te koop

315.000,-

Engelen van Pijlsweertstraat 2bis

3513GE, Utrecht

 • Oppervlakte83m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
marnixlaan-258-3552hk
Te koop

320.000,-

Marnixlaan 258

3552HK, Utrecht

 • Oppervlakte76m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
nachtegaal-7-3435aj
Te koop

300.000,-

Nachtegaal 7

3435AJ, Nieuwegein

 • Oppervlakte121m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers6 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00