Miltenburgstraat 33

3552XH, Utrecht
  • Oppervlakte49m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers2 kamers
Koopvoorrang
€317.500,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot 21 januari 2022. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Bo-Ex voorrang.

Een ideale woning voor de starter op de woningmarkt! Aan de Miltenburgstraat hebben wij deze leuke 2-kamerwoning op de begane grond in verkoop gekregen. De woning ligt in een gezellige buurtje en beschikt zelfs over een heerlijke tuin die is gelegen op het gewilde westen.

De locatie van de woning is perfect. Voor de dagelijkse boodschappen ben je het snelst op Winkelcentrum Overvecht. Wil je het grootser zoeken? Het bruisende hart van Utrecht ligt op enkele minuten fietsen. Verder is het openbaar vervoer dichtbij en ben je met de auto zo op de snelweg!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Via de voortuin kom je bij de voordeur.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, bergkast met opstelling c.v.-ketel en toiletruimte die eenvoudig is afgewerkt en is voorzien van toilet met fonteintje. Vervolgens komen we in de ruime woonkamer die is voorzien van bergkast. Lopen we door dan komen we in de half open keuken met een nette maar eenvoudige keukeninrichting. Inpandige berging voorzien van wasmachineaansluiting en geeft toegang tot de zonnige achtertuin gelegen op het westen waar je heerlijk kunt genieten van al het moois dat de zon te bieden heeft! Komen we weer terug in de woning dan treffen we nog een slaapkamer die ook toegang heeft tot de tuin. Aangrenzend aan de slaapkamer is de badkamer met douche en vaste wastafel.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- De servicekosten bedragen circa € 102,24 per maand.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

brucknerstraat-3-3438bk
Te koop

340.000,-

Brucknerstraat 3

3438BK, Nieuwegein

  • Oppervlakte113m2
  • Type woningRijwoning
  • Kamers4 kamers
elandweide-62-3437cs
Te koop

300.000,-

Elandweide 62

3437CS, Nieuwegein

  • Oppervlakte115m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers3 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00