Okkernootstraat 6

3552VM, Utrecht
 • Oppervlakte84m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers5 kamers
Te koop
€440.000,-

Woningomschrijving


Je wilt in de stad wonen, maar wel aan een rustige straat op slechts een aantal minuten fietsen van het bruisende oude centrum van Utrecht, dan is dit je kans!

Wij bieden deze karakteristieke 4-kamer tussenwoning aan, in de sfeervolle en gezellige wijk Ondiep. Deze woning heeft een diepe achtertuin, een voortuin en ook nog een vrijstaande berging voor de fiets of opslag.

Ondiep is de laatste jaren getransformeerd naar een ruim opgezette kindvriendelijke buurt. De slager, bakker, ijssalon en basisschool zijn om de hoek. Winkelcentrum Overvecht (met AH XL) en de Amsterdamsestraatweg liggen op een steenworp afstand voor uw overige boodschappen.
De Vecht ligt aan het einde van de straat waarlangs je heerlijk kunt lopen of fietsen via de vechtdijk naar Oud Zuilen.

De uitvalswegen A2 en A27 zijn zeer goed te bereiken maar ook het openbaar vervoer, met een bushalte om de hoek.

De woning dient nog wel gemoderniseerd te worden en naar je eigen smaak te worden inricht, maar dan kan het ook absoluut je droomwoning worden!

Indeling
Begane grond: entree, hal met trapopgang, toilet, vanuit de hal loop je naar de lichte woonkamer met aan de achterzijde de eetkamer, de eetkamer geeft ook net als de keuken toegang tot de tuin. via een tussenhal, waar ook het toilet is, bereik je de achtergelegen dichte keuken.

Eerste verdieping: vanuit de centrale en royale overloop zijn alle vertrekken bereikbaar: twee slaapkamers aan de achterzijde en een royale slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en aangrenzend de vaste trap naar de zolder. Tussen de twee slaapkamers bevindt zich de doucheruimte. Het is goed mogelijk om van de kleine slaapkamer een badkamer te maken met alle voorzieningen.

Tweede verdieping: De royale zolderruimte is te bereiken via de vaste trap en ideaal voor het creëren van een extra slaapkamer en toevoegen van een dakkapel.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Asbest onderlaag vloerzeil is door verkoper gesaneerd;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

okkernootstraat-2-a-3552vm
Te koop

450.000,-

Okkernootstraat 2A

3552VM, Utrecht

 • Oppervlakte73m2
 • Type woningHoekwoning
 • Kamers4 kamers
borneostraat-43-bs-3531ph
Te koop

390.000,-

Borneostraat 43BS

3531PH, Utrecht

 • Oppervlakte80m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers5 kamers
bilderdijkstraat-14-bis-3532ve
Te koop

455.000,-

Bilderdijkstraat 14bis

3532VE, Utrecht

 • Oppervlakte100m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers5 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00