Olmstraat 5

3552RH, Utrecht
 • Oppervlakte72m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers4 kamers
Verkocht
€268.000,-

Woningomschrijving


De sfeervolle en het gezellige “Witte Wijkje“ (Ondiep) is in trek en daar kan jij komen wonen! Op deze populaire locatie hebben wij deze sfeervolle 4-kamer eengezinswoning in verkoop gekregen. De woning kenmerkt zich door de karakteristieke voorgevel, de prettige indeling en het aanwezige stadstuintje op het zuidoosten.

Dan hebben we het nog niet gehad over de centrale locatie. Winkels, scholen en wegen naar de Ring Utrecht liggen letterlijk om de hoek. Binnen enkele minuten fietsen sta je midden in het stadshart van Utrecht met al haar voorzieningen. Het klinkt bijna allemaal te mooi om waar te zijn, maar dit is wellicht de woning waar je al even naar op zoek bent.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Via de voortuin komen we bij de voordeur. Entree met hal, toiletruimte, meterkast en trapopgang. De woonkamer is van het type doorzon en beschikt over een vaste kast. Vanuit de woonkamer kunnen we naar de gesloten keuken aan de achterzijde. In deze ruimte staat nu een eenvoudige keuken met rechte opstelling en wasmachineaansluiting, maar er is voldoende ruimte beschikbaar voor het plaatsen van een luxere keukenopstelling. Vanuit de keuken is het gezellige tuintje en de berging te bereiken.

1e verdieping:
Ruime overloop met wastafel. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kastruimte. Tussen de 2 grootste slaapkamers is de doucheruimte gelegen. Vanaf de overloop kan je met een vlizotrap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Bereikbaar via vlizotrap. Ruime bergvliering met opstelling combiketel.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

marnixlaan-236-a-3552hk
Te koop

275.000,-

Marnixlaan 236A

3552HK, Utrecht

 • Oppervlakte64m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
van-der-pekstraat-26-3555av
Te koop

235.000,-

Van der Pekstraat 26

3555AV, Utrecht

 • Oppervlakte64m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers3 kamers
la-croixstraat-14-3555cl
Te koop

225.000,-

La Croixstraat 14

3555CL, Utrecht

 • Oppervlakte60m2
 • Type woning0
 • Kamers3 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00