Oranjerivierdreef 31

3564BA, Utrecht
  • Oppervlakte80m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers3 kamers
Verkocht
€290.000,-

Woningomschrijving


Zoek je ruimte, een tuin en een appartement die je nog helemaal naar je eigen hand kunt zetten? Kom dan beslist eens kijken bij dit leuke appartement aan de Oranjerivierdreef!

Op een goede en centrale locatie in de ruim opgezette en groene wijk Overvecht, ligt dit royale appartement van circa 80m² op de eerste verdieping van een modern complex. Het complex is in 2008 volledig casco gerenoveerd, waardoor er een luxere uitstraling is ontstaan. Er is een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud.

Het appartement heeft een een zonnig balkon en een ruime tuin, beide met de ligging op het zuidwesten, een ruime dichte keuken, 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet.

Direct tegenover ligt het winkelcentrum ''Gagelhof“ voor je dagelijkse boodschappen, maar ook sportvoorzieningen en het openbaar vervoer zijn om de hoek. Wanneer je de fiets pakt, ben je binnen 15 minuten in het gezellige centrum van Utrecht. Geen problemen met parkeren, want er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex. Voor de fiets en opslag is er nog een inpandige berging aanwezig.

Indeling:
Begane grond: centrale hal met bellenplateau, postvakken, lift en trappenhuis.

Eerste verdieping: via de entree kom je in de hal met direct aan je linkerhand de dichte keuken, welke ook toegang geeft tot het balkon. Aan het einde van de hal kom je in de royale en lichte woonkamer. Via een tussenhal zijn de slaapkamers bereikbaar. Tussen de slaapkamers is de badkamer met douche en vaste wastafel en het aparte toilet. Het balkon geeft via een trap toegang tot de tuin.

FOTO'S ZIJN DEELS TER INDICATIE

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Een gedeelte van de tuin is eigendom van de Gemeente;
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen;
- Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren, de maandelijkse servicekosten bedragen € 139,53;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

jacob-simonsz-de-rijkstraat-98-3554cm
Te koop

267.500,-

Jacob Simonsz. de Rijkstraat 98

3554CM, Utrecht

  • Oppervlakte59m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers2 kamers
prins-bernhardlaan-47-bs-3555ac
Te koop

320.000,-

Prins Bernhardlaan 47BS

3555AC, Utrecht

  • Oppervlakte79m2
  • Type woningAppartement
  • Kamers4 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00