Oude Daalstraat 23

3513TM, Utrecht
  • Oppervlakte120m2
  • Type woningRijwoning
  • Kamers5 kamers
Bewaren als favoriet
Te koop
€425.000,-

Woningomschrijving


Letterlijk wonen aan de rand van het bruisende hart van Utrecht, wie wil dat nou niet! Aan de Oude Daalstraat, nabij een tal van voorzieningen zoals het Centraal Station, Tivoli Vredenburg voor een gezellig avondje uit, de vele eetgelegenheden en het grote aanbod van winkels, hebben wij deze royale 5-kamer woning in verkoop gekregen.

De woning is aan de binnenzijde eenvoudig van afwerking, maar biedt vele mogelijkheden. Zo bezit deze woning goede indeelbare ruimtes, waarmee je een goede woonsfeer kunt creëren. Daarnaast beschikt de woning aan de achterzijde over een stadstuintje en voor het veilig stallen van de fiets is er een berging.

Kortom, een unieke kans! Graag nodigen we je uit voor een rondleiding.

Begane grond: entree, hal, slaan we linksaf dan komen we in de ruime woonkamer (ca. 10,53 m x 4,05 m) met aan de achterzijde een open keuken. In de tussenhal is het toilet met fontein en tevens is via deze hal de stadstuin bereikbaar en de berging.

1e Verdieping: via de overloop kunnen we naar de eerste slaapkamer (ca. 4,19 m x 4,03 m) welke is gelegen aan de achterzijde van de woning, dus je kunt slapen in alle rust (op dit moment is deze voorzien van een keukenblok). Aan de voorzijde is ook een riante slaapkamer (ca. 4,03 m x 3,37 m). De badkamer is voorzien van een doucheruimte, vaste wastafel, wasmachine-aansluiting en toilet.

2de Verdieping: Op deze verdieping zijn nog (aan de voor- en achterzijde) twee slaapkamers van respectievelijk ca. 4,05 m x 2,35 m en 4,05 m x 3,21 m. Tussenliggend bevindt zich een berging (ca. 2,78 m x 2,12 m), deze ruimte is voorzien van de opstelplaats c.v.-combiketel.

3de Verdieping: ruime zolder met een nokhoogte van ca.2,80 m, welke goed is te gebruiken als opslag. Indien gewenst kan deze verdieping zo worden verbouwd, dat er een extra (woon)verdieping ontstaat.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Stadstuin ca. 4,00 x 5,00 m (inclusief berging). Deze moet nog worden ingemeten.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
- Kop Amsterdamsestraatweg - Oude Daalstraat zijn ontwikkelingen voor woningen met groenvoorziening. Voor meer informatie wordt verwezen naar de website van de gemeente Utrecht;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros'';
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering keuze koper.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

Er zijn op dit moment geen woningen beschikbaar.

Meld je hieronder aan om als eerste op de hoogte te zijn van nieuw aanbod.

Meld je aan
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00