Oude Daalstraat 7

3513TM, Utrecht
 • Oppervlakte55m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
Bewaren als favoriet
Koopvoorrang
€229.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot en met 18 december 2018. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros voorrang.

Letterlijk wonen aan de rand van het bruisende hart van Utrecht, wie wil dat nou niet! Aan de Oude Daalstraat, nabij een tal van voorzieningen zoals het Centraal Station, Tivoli Vredenburg voor een gezellig avondje uit, de vele eetgelegenheden en het groot aanbod van winkels, hebben wij deze leuke 2-kamer bovenwoning in verkoop gekregen.

De woning is aan de binnenzijde eenvoudig van afwerking, maar biedt vele mogelijkheden. Zo bezit deze woning goede indeelbare ruimtes, waarmee je een goede woonsfeer kunt creëren. Aan de achterzijde nog eens een lekker balkon en als kers op de taart heeft de woning een berging waar je de fiets veilig kunt stallen.

Kortom een unieke kans! Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Gezamenlijke entree met postkasten, meterkast, trapopgang en toegang tot het appartement op de eerste verdieping. De berging is bereikbaar via een afgesloten binnenterrein aan de achterzijde en is voorzien van elektra.

Eerste verdieping:
Entree, hal waaraan alle vertrekken zijn gelegen. Slaan we linksaf dan komen we in de woonkamer
(ca. 6.24m x 5.61/3.66m). Deze is prima van formaat, lekker licht en is georiënteerd aan de voorzijde. Gaan we weer terug naar de hal dan passeren we de badkamer. Deze ruimte is voorzien van een doucheruimte, vaste wastafel en toilet.

Vervolgens kunnen we naar de slaapkamer (ca. 3.46/3.00m x 4.14m). Deze is gelegen aan de achterzijde, dus je kunt slapen in alle rust! Aan de achterzijde vinden we ook de dichte keuken. Deze ruimte is voorzien van een keukenblok en de opstelplaats van de wasmachine en de cv-combiketel. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon (ca. 5.60m x 1.45m). Je kunt hier in alle rust en privacy genieten.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

lijsterbesstraat-158-3434ah
Te koop

190.000,-

Lijsterbesstraat 158

3434AH, Nieuwegein

 • Oppervlakte106m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
oude-pijlsweerdstraat-34-3513gl
Te koop

265.000,-

Oude Pijlsweerdstraat 34

3513GL, Utrecht

 • Oppervlakte66m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers4 kamers
prins-bernhardlaan-53-3555ac
Te koop

185.000,-

Prins Bernhardlaan 53

3555AC, Utrecht

 • Oppervlakte47m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00