Pippelingstraat 12

3552VL, Utrecht
 • Oppervlakte70m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers3 kamers
Verkocht
€325.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot en met 20 maart 2020. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Stadsherstel Midden-Nederland voorrang.

Wil jij wonen in een vernieuwde woonomgeving? Een buurt die enorm populair is en waar jij nu een woning kunt bemachtigen? Het is nu mogelijk aan de Pippelingstraat!

We hebben deze leuke karakteristieke eengezinswoning in verkoop gekregen die wellicht helemaal aan je wensen voldoet! Wat dacht je van een lichte woonkamer, een diepe tuin, twee slaapkamers en een zolder met volop mogelijkheden.

Daarnaast is de locatie van de woning prettig te noemen. Diverse voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, snelwegen, winkels en restaurants zijn op korte afstand gelegen. Het gezellige en bruisende hart van de stad is binnen 10 minuten fietsen te bereiken.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Via je eigen voortuin kom je bij de voordeur.

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van schouw en middels openslaande deuren komen we in de diepe en groene achtertuin. De achtertuin is tevens via een achterom bereikbaar en is voorzien van een berging. Lekker handig voor het stallen van de fiets!

Komen we weer terug in de woning dan kunnen we naar een tweede halletje met toegang tot de trapkast, toiletruimte en keuken. De keukenruimte is nu voorzien van een eenvoudige keukenopstelling en aansluiting voor de wasmachine. Uiteraard kunnen we ook via de keuken naar de achtertuin.

1e Verdieping:
Overloop en twee slaapkamers die allebei over de volledige breedte van de woning zijn gesitueerd. Tussen de slaapkamers in treffen we de badkamer die is voorzien van douche en vaste wastafel. Beide slaapkamers zijn voorzien van een handige inbouwkast en de slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot de vaste trap die ons brengt naar de……

2e Verdieping:
Open zolderruimte met volop mogelijkheden. Wat dacht je van een extra slaapkamer of het creëren van een ruime hobbykamer. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Oppervlakte van de 2e verdieping is niet meegenomen met het woonoppervlakte.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

engelen-van-pijlsweertstraat-2-bis-3513ge
Te koop

315.000,-

Engelen van Pijlsweertstraat 2bis

3513GE, Utrecht

 • Oppervlakte83m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
marnixlaan-258-3552hk
Te koop

320.000,-

Marnixlaan 258

3552HK, Utrecht

 • Oppervlakte76m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
nachtegaal-7-3435aj
Te koop

300.000,-

Nachtegaal 7

3435AJ, Nieuwegein

 • Oppervlakte121m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers6 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00