Robert Schumannstraat 24

3533GP, Utrecht
  • Oppervlakte98m2
  • Type woningHoekwoning
  • Kamers3 kamers
Verkocht
€629.000,-

Woningomschrijving


Deze hoekwoning van circa 98 m2, met een heerlijke zonnige achtertuin (circa 9 x 9) op het zuidoosten en voortuin ligt aan één van de mooiste straten in Oog in Al. Oog in Al, is een populaire wijk met grotere en kleinere huizen waar veel gezinnen wonen. Dit heeft onder meer te maken met het dorpse karakter en de bredere en groene lanen. Oog en Al heeft verschillende basisscholen, een aantal buurtwinkels maar ook horeca is aanwezig zoals bij o.a bij de voormalige Rijksmunt. Het centraal station en de binnenstad zijn op 15 fietsminuten afstand gelegen. Dit alles zorgt voor een optimaal woongenot. Kortom een heerlijke woning die u nog wel dient te moderniseren.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Souterrain:
De kelderruimte is onder het gehele woonhuis en heeft een hoogte van 1.79m. De kelder zou ideaal kunnen zijn voor opslag of hobbyruimte.

Begane grond:
Entree, hal, trapopgang en toiletruimte. Vanuit de hal toegang naar de woonkamer gelegen aan de voorzijde van de woning en aparte dichte keuken met eenvoudige inrichting aan de achterzijde. Via de keuken heb je toegang tot de kelder en de zonnige tuin op het zuidoosten.

1e Verdieping:
Overloop met toegang naar twee slaapkamers (voorheen drie), een eenvoudige badkamer met douche en wastafel en een aparte toiletruimte.

2e Verdieping:
Grote bergzolder met twee dakramen (circa 4,00 x 4,40m).

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

Er zijn op dit moment geen woningen beschikbaar.

Meld je hieronder aan om als eerste op de hoogte te zijn van nieuw aanbod.

Meld je aan
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00