Van der Marckstraat 74

3554XK, Utrecht
 • Oppervlakte65m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Koopvoorrang
€250.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot 22 april 2021. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros en Portaal voorrang.

Op een markante locatie hebben wij in de Geuzenwijk dit verrassende 3-kamer appartement in verkoop gekregen. De plattegrond van het appartement zit zo logisch in elkaar dat je een zee aan ruimte ervaart en door de positie op de zon komt er veel (zon)licht binnen.

Het appartement is aan de binnenzijde erg netjes en is zo te betrekken. Je beschikt onder andere over een ruime en lichte woonkamer, gesloten keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een speelse tuin!

De ligging van het appartement is centraal. Diverse winkels, het openbaar vervoer en de ring van Utrecht zijn op korte afstand gelegen. En zoek je meer reuring? Binnen enkele fietsminuten sta jij in het bruisende stadshart van Utrecht. Beter kan dus bijna niet.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met een zeer ruime hal en meterkast. Lopen we rechtdoor dan komen we in de ruime en lichte woonkamer. Door het hoekraam heb je een breed uitzicht over de omgeving! Aan de woonkamer grenst de gesloten keuken. In deze ruimte staat nu een eenvoudig keukenblok, maar er is voldoende ruimte voor het plaatsen van je droomkeuken waar jij je kookkunsten waar kunt maken.

Via de keuken kunnen we naar de tuin. Voordat we de tuin verder betreden komen we langs een opbergkast waar de cv-ketel hangt. De tuin heeft een speelse indeling en is gelegen op het noordwesten. Door de indeling is het mogelijk om diverse hoekjes en terrassen te creëren. Tevens vinden we in de tuin een vrijstaande berging.

Als we weer terugkomen in woning gaan we weer naar de hal waar alle overige ruimtes aan grenzen. Als eerste komen we langst de badkamer voorzien van douchegelegenheid, vaste wastafel en opstelplaats van de wasmachine. Daarnaast de toiletruime met toilet en fontein.

We tellen 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is lekker ruim en goed in te delen. De andere slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een handige inbouwkast.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht
- De servicekosten bedragen circa € 111,49 per maand. De bijdrage voor het binnenterrein bedraagt € 31,42 per kwartaal.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

miltenburgstraat-49-3552xh
Te koop

257.500,-

Miltenburgstraat 49

3552XH, Utrecht

 • Oppervlakte54m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
washingtondreef-133-3564kd
Te koop

222.500,-

Washingtondreef 133

3564KD, Utrecht

 • Oppervlakte59m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
c-van-maasdijkstraat-144-3555vp
Te koop

219.000,-

C. van Maasdijkstraat 144

3555VP, Utrecht

 • Oppervlakte45m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00