Van der Pekstraat 14

3555AV, Utrecht
 • Oppervlakte69m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers5 kamers
Te koop
€215.000,-

Woningomschrijving


Er is werk aan de winkel! Dat is vast wat je denkt als je deze woning aan de binnenzijde ziet. Maar dat is helemaal niet erg! Je kunt nu eindelijk jouw paleis creëren. En als je deze klus hebt geklaard? Dan heb je een fantastische stek, met maar liefst drie slaapkamer en een royale achtertuin. Kortom een unieke kans!

De Van der Pekstraat is gelegen in de wijk Zuilen. In deze wijk vind je tal van winkels en diverse eetgelegenheden. Ook scholen, het openbaar vervoer en Ring Utrecht zijn op korte afstand gelegen. Hier kan je lekker rustig wonen en heb je toch alle gemakken van de grote stad.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, met hal en trapopgang. Gaan we rechtsaf, dan komen we in de knusse woonkamer. In deze woonkamer vinden we de opstelplaats van de gashaard en kunnen we naar de gesloten keuken. Door de tussenwand te verwijderen zou je de woonkamer en de keuken samen kunnen voegen tot één ruimte!

De keukenruimte is op dit moment voorzien van een eenvoudige keukeninrichting, maar er is voldoende ruimte om al jouw wensen te realiseren. In de keuken is tevens de aansluiting voor de wasmachine.

Vanuit de keuken kunnen we naar de tuin. Deze is bijzonder royaal en gelegen op het gewilde zuidwesten. Heerlijk genieten van de middag- en avondzon. De tuin heeft een achterom, is gelegen aan een groenvoorziening en geeft toegang tot maar liefst twee bergingen. Wat een luxe!

Komen we weer terug in de keuken dan kunnen we naar een tweede halletje. Deze geeft toegang tot de trapkast en de toiletruimte. Ook deze ruimte is eenvoudig van afwerking.

Middels vaste trap komen we op de……..

1e Verdieping:
Overloop, ruime slaapkamer over de gehele breedte gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een handige inbouwkast. Aan de voorzijde van de woning vinden we nog twee slaapkamers. Ook is deze verdieping voorzien van een badkamer die eenvoudig is afgewerkt en voorzien van vaste wastafel en douchehoek.

Via een luik komen we op de….

2e Verdieping:
Bergzolder.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- Woning heeft geen cv en is voorzien van enkel glas.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

houtstraat-49-3513xg
Te koop

259.000,-

Houtstraat 49

3513XG, Utrecht

 • Oppervlakte66m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers3 kamers
lauwerecht-201-3515gr
Te koop

249.000,-

Lauwerecht 201

3515GR, Utrecht

 • Oppervlakte80m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers4 kamers
prins-bernhardlaan-27-bis-3555ab
Te koop

245.000,-

Prins Bernhardlaan 27bis

3555AB, Utrecht

 • Oppervlakte96m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers6 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00