Van Zijlstraat 6

3552XS, Utrecht
 • Oppervlakte61m2
 • Type woningRijwoning
 • Kamers4 kamers
Koopvoorrang
€275.000,-

Woningomschrijving


Beschikbaar voor huurders tot en met 14 augustus 2020. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Stadsherstel Midden-Nederland voorrang.

Je wilt in de stad wonen, maar wel op een goede locatie en op circa 10 minuten fietsafstand van het gezellige centrum: dan is dit je kans!

Wij bieden deze tussenwoning aan in de mooie wijk Lauwerecht. De woning is nu al ruim met drie slaapkamers, maar je kunt de zolder ook geschikt maken voor nóg een kamer. De tuin van circa 7,7 meter met een berging ligt op het oosten en is bereikbaar via de achterom. In de tuin is het heerlijk genieten van de zon.

Wanneer je de woning enigszins moderniseert en naar eigen smaak inricht, kan het absoluut je droomwoning worden. De woning heeft al dubbele beglazing.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toiletruimte en trapkast. Vanuit de hal kom je in de lichte woonkamer met toegang naar de tuin. De open keuken grenst direct aan de woonkamer en is gesitueerd aan de voorzijde. De keuken is voorzien van eenvoudige inrichting en wasmachine aansluiting.

1e Verdieping:
Vanuit de centrale overloop zijn alle vertrekken bereikbaar; een ruime slaapkamer (ca. 4,20 x 2,60) en een slaapkamer (ca. 2,65 x 2,10) beide liggend aan de achterzijde, de badkamer met wastafel en douche en een slaapkamer (ca. 2,60 x 2,15) aan de voorzijde.

2e Verdieping:
De zolder is nu bereikbaar via een losse trap, maar heeft de mogelijkheid tot het maken van een vaste trap en een extra kamer (nokhoogte circa 2,05 meter). Er zijn in de straat al woningen die een dakkapel hebben gemaakt op de zolderverdieping.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Woning op de kaart

Soort gelijke woningen

marnixlaan-258-3552hk
Te koop

320.000,-

Marnixlaan 258

3552HK, Utrecht

 • Oppervlakte76m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
johan-wagenaarkade-90-i-3533tn
Te koop

255.000,-

Johan Wagenaarkade 90I

3533TN, Utrecht

 • Oppervlakte61m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers2 kamers
marnixlaan-294-a-3552hk
Te koop

320.000,-

Marnixlaan 294A

3552HK, Utrecht

 • Oppervlakte76m2
 • Type woningAppartement
 • Kamers3 kamers
Of bel de makelaar
Bereikbaar van 9:00 tot 16:00