Mitrosverkoopt_mitrosverkoopt_header.jpg

Mitrosverkoopt is een begrip

 

Een woningcorporatie die verkoopt?

Een corporatie die verkoopt, dat klinkt misschien gek, maar dat is het zeker niet. Mitros heeft namelijk als kerntaak het bieden van goede, betaalbare woningen aan mensen met een bescheiden inkomen in Utrecht en Nieuwegein.

 

De strategie van Mitros is er bovendien op gericht om zoveel mogelijk een evenwichtige verdeling van sociale huurwoningen over de stad te realiseren. Is een Mitros woning relatief duur om te onderhouden of in een stadsdeel gelegen waar al veel sociale huurwoningen zijn, dan is verkoop dus logisch. Verkoop maakt het dan mogelijk om andere sociale huurwoningen te kunnen aankopen of bouwen, renoveren en verduurzamen en draagt daarmee bij aan de kerntaak.

 

In deze video lichten wij dit graag toe

 

 

 

Wie bij Mitros Verkoopt

Bij Mitros kun je altijd uitgaan van een goede begeleiding bij de aankoop van je woning. We kijken gezamenlijk met onze makelaars niet alleen naar de woning zelf, maar ook naar jou! Een passende woning heeft in onze eigen ogen niet alleen te maken met het feit of je de woning kunt betalen, maar ook of je je thuis zult voelen in de wijk of de woning. Daarnaast helpen we je met de aankoop, doordat we precies op de hoogte zijn van alle gemeentelijke regelingen en voorwaarden, die voor jou kunnen gelden.

 

Ellemieke_klein_jpg.jpg

Ellemieke Schaap

Medewerker verkoop

Onze online specialist, de kracht achter onze digitale marketing. En niet onbelangrijk, Ellemieke bakt de lekkerste macarons!  

Aike_klein_jpg.jpg

Aike van Dijk

Verkoopadviseur

Enthousiast en bedreven in zijn vak. Zeer leergierig en altijd tijd voor een praatje.

Gert_jpg.jpg

Gert Roelofsen

Manager

Zijn handtekening staat al in vele koopcontracten. Hij is de drijvende kracht achter het gehele verkoopteam. 

JE3A0298.jpg

Rob Hermeling

Senior verkoopadviseur

Deskundig en adequaat. En hij doet zijn Brabantse tongval eer aan, er is altijd wel iets te lachen met Rob!

Geraldiene_jpg.jpg

Geraldiene van Dijk-Streefkerk

Verkoopadviseur

Accuraat, geduldig en creatief. Zij is de drijvende kracht achter KoopVoorrang. Geraldiene is zeer gedreven in alles wat zij doet!

Hanneke_jpg.jpg

Hanneke Loos

Verkoopadviseur

Jarenlange ervaring en kennis van de Utrechtse huizenmarkt. Een echte specialist.